Ga naar hoofdcontent

Hoe kan ik betalen?

Betalingsopties

  • iDEAL - Nadat u een bestelling heeft geplaatst, wordt u doorgeleid naar de iDEAL website, waar u de betaling kan afronden. Deze betaling van de aankoopprijs wordt beschouwd als een voorschot. Wij willen u er ook op wijzen dat onze medewerkers geen toegang hebben tot de gegevens van uw kaart. Alle gegevens zijn uitsluitend in handen van de bank.
  • Credit card - Nadat u een bestelling heeft geplaatst, wordt u doorgeleid naar een veilige betalings-gateway, waar u de benodigde betalingsgegevens invoert. Deze betaling van de aankoopprijs wordt beschouwd als een voorschot. Wij willen u er ook op wijzen dat onze medewerkers geen toegang hebben tot de gegevens van uw kaart. Alle gegevens zijn uitsluitend in handen van de bank.
  • PayPal - Nadat u een bestelling heeft geplaatst, wordt u doorgeleid naar een veilige PayPal-gateway, waar u inlogt met uw PayPal-account om de aankoop af te ronden. Wij willen u erop wijzen dat Notino.com geen toegang heeft tot uw PayPal-account of enige andere informatie met betrekking tot uw PayPal-account.
  • Overmaken - Nadat u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u de betaal gegevens op de site te zien, deze worden ook nog  per e-mail verzonden. Als u voor het overschijven kiest, duurt het 2 werkdagen voordat wij de betaling ontvangen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen bevestigen wij dit per e-mail. Al onze e-mails zijn geautomatiseerd en beveiligd.

Om u en Notino te beschermen tegen fraude, verzenden wij artikelen uitsluitend naar bevestigde PayPal-adressen die zijn gekoppeld aan uw PayPal-account. Als u niet zeker weet of uw adres is bevestigd, verzoeken wij u naar de verstrekte PayPal-link te gaan en de stappen te volgen om te controleren of uw adres is bevestigd.

Onze klantenserivce is beschikbaar om je te helpen.

Je kan contact met ons opnemen via de e-mail op [email protected] of bel 020 369 0603 op ma-vr 9 -17 uur.

Heb je een vraag? Mail ons.
Door verzending zal de vennootschap Notino Benelux BV uw gegevens verwerken ter afwikkeling van uw verzoek op basis van een rechtmatig belang. In overeenstemming met het Privacybeleid, kunt u een bezwaar indienen tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens.