Blonde haarverf

Meest verkocht

Spreekt een lichtere haarkleur je meer aan? Kies dan voor een blonde haarverf! Wij hebben een breed assortiment van blond haarverf met talloze unieke tinten. Van platina blond, asblond tot donkerblond – het enige wat je hoeft te doen is de juiste tint te kiezen voor een totale verandering, het opfrissen van je natuurlijke haarkleur of het camoufleren van je eerste grijze haren.

Bij wie past blond haar? Kies de juiste tint

Blond haar staat iedereen die in zijn/haar jeugd blond haar heeft gehad. De juiste blonde tint is vindbaar voor iedereen. Hou altijd rekening met je huidtint en de kleur van je ogen en mocht je twijfels hebben, raadpleeg dan een expert om de juiste kleur te kiezen. Zo voorkom je het risico dat je een verkeerde haarkleur kiest die opnieuw bijgewerkt moet worden. Is je haar van nature donker? Denk dan ook aan een ontkleuringsmiddel van een goede kwaliteit.

Wil je geen drastische verandering, maar slechts een opfrisbeurt voor je haarkleur? Gebruik dan een permanente blonde kleur in dezelfde tint of verzorgende kleurmaskers met pigment die je haar verder versterken.

Blond haar heeft verzorging nodig

Verzorg je haar met liefde en speciale producten. Gebruik een shampoo voor blond haar om de ongewenste gele tonen te verwijderen, lees de regels hoe je blond haar moet verzorgen en geniet van gezonde en mooie lokken!