Parfum Bestsellers: De beste parfums

Meest verkocht

Meest Verkochte parfums voor vrouwen en mannen

Kies een nieuwe geur uit de populairste, door onze klanten beproefde parfums. Om het je gemakkelijker te maken, hebben we een lijst opgesteld met de meest verkochte parfums voor vrouwen en mannen. Of je nu een nieuwe favoriete geur voor jezelf zoekt, of op zoek bent naar een geschenk voor je naaste, in deze lijst van top parfums vind je voor ieder wat wils.

Lancôme, Burberry, Lanvin, Dolce & Gabbana, Lacoste, Karl Lagerfeld of Dior – dat is maar een handvol klinkende namen die achter de meest verkochte parfums ter wereld staan. Welk van deze merken kies jij?

Meest verkochte vrouwenparfums

In de top vrouwenparfums staan bloemige, fruitige en oriëntaalse geuren aan de leiding. Dompel je onder in de geur van jasmijn, oranjebloesem, orchidee, sappige peer, vanille of zeldzaam hout. Dit zijn volgens onze klanten de beste vrouwenparfums:

Meest verkochte mannenparfums

Onder de populairste mannenparfums vind je aromatische, fougère, kruidige en houtachtige geuren. Laat je verleiden door de geur van salie, cederhout, frisse bergamot of stoere vetiver. De top drie van beste mannenparfums is:

Vind ook jij je favoriete geur. Kies de beste parfum op notino.nl.

Onze tip: Ontdek wat de beste parfums van 2020 zijn!