Uitgroeispray

Hoe camoufleer je uitgroei? Met een uitgroeispray!

Camoufleer je uitgroei en grijze haar in een oogwenk en zonder je haar te belasten, bijvoorbeeld tussen twee bezoeken aan de kapper of voordat je thuis je haar kleurt.

Uitgroeispray, verkrijgbaar in vele tinten, is een betrouwbaar hulpmiddel om tijdelijk imperfecties van je haar te camoufleren. De intense kleurpigmenten blijven perfect aan je haar plakken en de spray droogt snel op, zodat de uitgroei snel gekleurd wordt zonder een onprettig, plakkerig gevoel. Bovendien is de uitgroeispray eenvoudig en precies aan te brengen rechtstreeks op je droge haar, en blijft hij zitten tot de eerste wasbeurt met shampoo.

Hoe kleur je uitgroei?

  • Spuit de spray op schoon, droog en grondig gekamd haar over je haarscheiding en rond je gezichtscontouren.
  • Het is aanbevolen om je schouders te bedekken met een oude handdoek zodat je kleren niet vuil worden. Bij heel felle tinten kun je je scheiding bovendien bedekken met een zakdoekje zodat je hoofdhuid niet wordt gekleurd.
  • Goed schudden voor gebruik en dan een kleine hoeveelheid spray op je uitgroei spuiten van een afstand van ongeveer 10 centimeter.
  • Laat de uitgroeispray even opdrogen en ga tot slot met je vingers door je haar voor een natuurlijker effect.
  • Een bus uitgroeispray gaat lang mee en is een geweldige aanvulling op je favoriete permanente haarkleuring.

Onze tip: Verzorg je haar uitsluitend met producten voor gekleurd haar. Zo blijft je haarkleur veel langer mooi en stralend.

Heb je uitgroeispray steeds bij de hand en word nooit meer verrast door uitgroei. Kies op Notino de beste uitgroeispray uit een breed aanbod van kleuren, van blond over rood tot zwart, en geniet van een perfect egale kleur, zonder lelijke overgangsperioden tot de volgende kleuring.