Beschadigd haar

Je hebt gekozen
  • Beschadigd
Filter
Prijs

tot

Merk
Toon meer
Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   66
  •   13
  •   2
  •   1
  •   4
Meest verkocht

Heb je last van gespleten punten, breekt je haar snel en is het futloos? Veel mensen hebben tegenwoordig beschadigd haar.

De oorzaak ligt in een slechte levensstijl, onvoorzichtig verven, touperen of strijken van het haar en het gebruik van ongeschikte middelen voor het haar. Als je niet wilt overgaan tot een radicaal wegknippen van het beschadigde haar, dan moet je er goed voor gaan zorgen. Hoe behandel je beschadigd haar?

De verzorging van beschadigd haar omvat een zorgvuldige behandeling en een goede voeding en hydratatie. Kies kwaliteitsproducten voor beschadigd haar die keratine, ceramiden, vitamines en collageen bevatten. Gebruik een regenererende shampoo voor beschadigd haar dat je subtiel in je haar wrijft.

Breng elke keer na het wassen een regenererende balsem aan. Leave-in conditioners zijn erg geschikt. Ze hydrateren en voeden langdurig. Gebruik eenmaal per week een voedend masker en vul dat aan met voedende oliën voor beschadigd haar. Gun je haar een enkele keer een intensieve kuur in de vorm van een omslag of een bijzonder effectief haarserum.

Als je je haar wilt blijven strijken, krullen of föhnen, gebruik dan van tevoren producten voor de bescherming van je haar tegen hitte. In het ideale geval gebruik je preparaten zonder sulfaten en parabenen.

Vang nog vandaag het herstel van je beschadigde haar aan. Koop kwaliteitsproducten voor beschadigd haar op notino.nl. We bieden hydratatieshampoos, leave-in conditioners, cafeïnebalsems en voedende maskers voor beschadigd haar. Probeer ook eens arganolie voor je haar of een intensief serum.