Haarverf Schwarzkopf Professional

Meest verkocht

Geniet van de luxe zorg aangeboden door Schwarzkopf. De professionele haarverzorging biedt je verschillende haarproducten met verschillende doeleinden.

Ben je op zoek naar een hoogwaardige verlichtende haarcrème, tijdelijke verfspray, permanente of uitwasbare haarverf? Met alle producten van Schwarzkopf is het resultaat gegarandeerd, wat je ook kiest – het dekken van je eerste grijze haar, het opfrissen van je eigen haarkleur of een complete nieuwe haarkleur. Het is aan jou. Met alle haarproducten van Schwarzkopf Professional in ons assortiment ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Hoe gebruik je haarverf van Schwarzkopf

Onderschat bij het haar verven de gevoeligheidstest en de mogelijke allergische reactie van je huid niet. Breng een klein hoeveelheid verf bijvoorbeeld op je onderarm of je huid achter je oor en wacht of er een allergische reactie ontstaat. We raden je aan deze test 48 uur vóór het verven ten doen. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing.

Wil je verzekerd zijn van een langdurig effect van je verf? Probeer de shampoos voor gekleurd haar en geniet langer van je glanzende haartint!