Zelf haar verven

Meest verkocht

Zoek je een manier om je grijs haar te dekken of je haarkleur op te frissen maar wil je ook niet te veel geld bij de kapper uitgeven?

Als je geld en tijd wilt besparen en niet op een afspraak bij de kapper wachten, probeer haarverf dat ontworpen is voor thuisgebruik. Binnen enkele minuten krijgt je haar een stralende kleur waar iedereen in je omgeving jaloers op zal worden.

Zachte en glanzende geverfde lokken kun je ook zonder kapper hebben. Het verven kun je net zo gemakkelijk en snel thuis doen. Kies uit ons assortiment van kleur-gels, shampoos of haarverf die aan je droomkleur voldoet. Je kunt zonder problemen grijs haar bedekken, je haar lichter of donkerder maken of je eigen natuurlijke haarkleur op te frissen.

Vergeet niet de shampoos voor gekleurd haar die het kleureffect verlengen.

Hoe kun je je haar gemakkelijk en veilig verven?

Lees eerst aandachtig de gebruiksaanwijzing en volg de instructies. Bij het haar verven thuis, onderschat de gevoeligheidstest van je huid niet. Test de verf eerst bijvoorbeeld op je onderarm en wacht 48 uur. Dankzij de test kun je een allergische reactie van je hoofdhuid voorkomen.

Voordat je met het verven begint, zet alle benodigdheden klaar. Naast voldoende haarverf, zul je misschien de volgende kleurhulpmiddelen nodig hebben:

  • Een gezichtscrème die helpt bij het verwijderen van de haarverf van de huid.
  • Een oude handdoek om je schouders te bedekken.
  • Beschermende handschoenen.

Iedereen kan het haar thuis verven. Kies de juiste tint en geniet van een geweldig gevoel van nieuwe, stralende haarkleur!