Blond haar

Je hebt gekozen
  • Blond en licht haar
Filter
Prijs

tot

Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   14
  •   4
  •   1
  •   1
Meest verkocht

Prachtig lang blond haar is de droom van veel vrouwen. De meesten aarzelen niet om de natuur een handje te helpen en hun natuurlijke kleur te verhelderen of te bleken, totdat ze blond zijn.

Maar vergeet niet dat blond haar de verzorging met speciale producten nodig heeft. Zo blijft de prachtige tint behouden, wordt je haar gehydrateerd en gaat het prachtig glanzen.

Begin met de zorgvuldige selectie van een shampoo voor blond haar. De keuze van speciale producten die de blonde kleur tegen uitwassen beschermen, is ideaal. Als je een koele kleur blond draagt, dan zijn zogenaamde zilvershampoos voor jou. Ze reduceren de ongewenste gelige glans van je haar.

Gebruik voor de voeding en hydratatie na het wassen een conditioner voor blond haar en bij tijd en wijle ook een intensieve kuur en een keratinemasker voor het haar. Vergeet evenmin om je haar tegen de zon te beschermen: gebruik bijvoorbeeld haarlak voor blond haar met een UV-filter.

In het menu van de notino.nl vind je een ruim aanbod aan zilvershampoos, conditioners en maskers voor blond haar. We bieden ook lightening-poeders aan voor blond haar, intensieve kuren voor geverfd en highlighted blond haar, speciale sera en emulsies voor het herstel van de blonde kleur. Maak een keuze uit het ruime aanbod aan merken als Matrix, Alfaparf Milano, Rene Furterer, Milk Shake, Paul Mitchell en andere.