Nagellak

Meest verkocht

Gel nagellak, verstevigende lak en primers

Laat je nagels zien! De beste nagellak is nagellak die bij jouw persoonlijkheid past. Maar de kleur hoef je niet alleen te kiezen op basis van wat voor iemand je bent, maar ook bijvoorbeeld volgens je stemming of het jaargetijde.

Glinsterende nagellak zit als gegoten op een feestje, neon nagellak op zonovergoten zomerdagen, en Franse manicure is dan weer perfect voor op het werk. Kies uit tientallen tinten en soorten nagellak en vergeet ook niet de nodige hulpmiddelen voor vormgeving van je nagels en goede nagelverzorging.

Gel nagellak

Ben je op zoek naar een langhoudende nagellak en wil je graag veel glans en gemakkelijk gebruik? Dan is gel nagellak jou op het lijf geschreven. Hij droogt snel, houdt tot 3 weken stand en is bestand tegen krassen. Je kan kiezen tussen twee soorten gel nagellak:

  • Uv gel nagellak: Uv-gel wordt hard onder een uv-lamp. Je brengt hem aan na gebruik van een base coat en werkt hem af met een finale laag in de vorm van een topcoat.
  • Gel nagellak zonder lamp: Bij het lakken heb je geen uv-lamp nodig. De lak droogt snel, houdt lang stand en is gemakkelijk te verwijderen.

Verstevigende nagellak

Heb je last van broze nagels die vaak scheuren of breken? Dat is toch geen reden om je het gebruik van nagellak te ontzeggen. Je hoeft alleen maar naar een verstevigende lak te grijpen. Die voedt en herstelt je nagels en laat ze er gezond en verzorgd uitzien. Bovendien kan je een voedende nagellak ook gebruiken als primer onder een gekleurde nagellak.

Wat verraadt je favoriete kleur van nagellak over jou?

Ben je een fan van felle kleuren, kleurloze nagellak of metallic tinten? De kleur verraadt een en ander over jou:

  • Witte nagellak dient niet alleen voor Franse manicure. Witte nagels zijn een symbool voor een sterk karakter, zijn geschikt voor een bruiloft en staan heel mooi bij een gebruinde huid.
  • Vele mensen associëren het met rouw, maar zwarte nagellak symboliseert veel meer dan dat. Zij met zwarte nagels is naar het schijnt creatief en kunstzinnig, en ook een beetje rebels.
  • Rode nagellak is voor passionele en zelfzekere vrouwen, terwijl roze nagellak de kleur is van dromers en romantische zielen.
  • Ben je stoutmoedig, systematisch en ondernemend en word je graag gezien? Dat is wat blauwe of paarse nagellak over jou vertelt!
  • En ook gele nagellak mag niet in het rijtje ontbreken. Die is op maat gemaakt van de optimistische, vriendelijke vrouw met een gevoel voor humor en zin om te experimenteren.

Als je verlangt naar ongebruikelijke nagels, probeer dan eens een matte nagellak, kies opvallende kleuren, of lak elke nagel in een andere kleur. Heb je niet zoveel tijd? Ga dan voor een sneldrogende nagellak die het hele lakproces aanzienlijk verkort.

Mogelijkheden zijn er oneindig veel, maar op notino.nl vind je alleen kwalitatieve nagellak en nagellaksets, van professionele merken als OPI, Semilac Paris en Essie!