BLACK FRIDAY 2021

Wanneer is Black Friday 2021?

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 26 november 2021. Op notino.nl kan je echter de hele week van Black Friday kortingen genieten, van maandag 22 november tot en met zondag 28 november 2021. Zo heb je tijd genoeg om de beste parfums en cosmetica te kiezen aan fantastische prijzen.

Aanbiedingen en kortingen van Notino

Kan je nauwelijks wachten tot Black Friday er is? Kortingen vind je bij ons het hele jaar lang. Je hoeft maar onze actiepagina te volgen, je te registreren, of je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zo ontgaat je geen enkele afgeprijsde parfum of schoonheidsproduct!

Hoe ziet de Notino Black Friday eruit?

Black Friday op notino.nl – dat is een hele week geweldige kortingen op kwaliteitsvolle parfums en cosmetica. Met onze kortingscode krijg je 20% korting op alles van de geselecteerde merken. Koop producten van klinkende namen als Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier en vele andere aan actieprijzen.

Waarom organiseren wij Summer Black Friday?

Tijdens de zomer heb je misschien zonnebrandcrème nodig, of reiscosmetica, of nieuwe make-up en parfum voor een zomerfestival. Daarom organiseren wij voor jou de Notino Summer Black Friday, waar je al het nodige koopt met 20% korting en met het uitgespaarde geld bijvoorbeeld een uitstapje kan maken. Ook de zomer verdient zijn Zwarte Vrijdag!

Wat is Black Friday?

Black Friday is een hoogdag voor inkopen die ontstond in de VS en zich van daaruit over de hele wereld verspreid heeft. Black Friday vindt altijd plaats op de vrijdag na Thanksgiving en gaat gepaard met enorme kortingen van tientallen procent. Elk jaar luidt Black Friday zo de start in van de koopwoede voor kerst.

Black Friday is genoemd naar de crash van Wall Street in 1929 toen de instorting van de aandelenmarkt een economische crisis veroorzaakte. Sommige handelaars boden toen aanzienlijke kortingen op hun producten om klanten aan te moedigen weer te gaan winkelen. De actie won aan populariteit en vandaag is Black Friday één van de belangrijkste shopdagen van het jaar.

Filter
Prijs

tot

Merk
Toon meer
Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   370
  •   97
  •   21
  •   12
  •   18
Meest verkocht