Black Friday

NOTINO BLACK FRIDAY 2019 IS COMING SOON...
Black Friday is voorbij, maar maak je geen zorgen. 2019 zal nog meer verbazingwekkende BLACK FRIDAY kortingen bieden op parfums en beauty producten. Binnenkort beschikbaar.
 
We bieden 100% echte kortingen op kwaliteitsproducten van je favoriete merken. We besteden veel zorg aan het selecteren van parfums, beauty producten en elektronica. Wil je niet wachten? Notino bied het hele jaar door speciale aanbiedingen en ongelooflijke kortingen. Bekijk onze:
 

Wat is Black Friday?

Black Friday is een shopping evenement dat is ontstaan in de VS en wereldwijd populair is geworden. Black Friday valt op de vrijdag na Thanksgiving en honderden retailers doen mee en bieden enorme kortingen. Elk jaar is Black Friday het begin van de feestdagen shopping koorts.
 
Black Friday is vernoemd naar de crash van Wall Street in 1929 toen de instorting van de aandelenmarkt een economische crisis veroorzaakte. Later boden sommige retailers aanzienlijke kortingen op hun producten om klanten aan te moedigen weer te gaan winkelen. Het evenement werd snel populair en vandaag is Black Friday een van de grootste shopping evenementen van het jaar.

volledige text text verbergen

IN 2018 BODEN WE 25% KORTING OP JE FAVORIETE MERKEN

OF GEBRUIK DE PROMOCODE BF25NL EN ONTVANG 25% KORTING OP DE MERKEN HIERONDER KUNT ZIEN