Uitwasbare haarverf

Staan er belangrijke gebeurtenissen op je programma en wil je voor een paar weken je haarkleur mooier maken?

 

Kies simpelweg de professionele verzorging in de vorm van een uitwasbare haarverf. Je kunt daarmee je eigen haartint egaliseren en zijn natuurlijke kleur benadrukken of je haartint veranderen en iets totaal anders uitproberen.

Een kleurspoeling biedt je dezelfde dienst bij het dekken van grijs haar en uitgroei. Met een uitwasbare verf hoef je niet bang zijn voor een resultaat dat je niet staat en dat je nog lang in de spiegel zou moeten zien. Pigmenten van een kleurspoeling zijn gemakkelijk uit je haar te wassen zodat je vaak kunt experimenteren en nieuwe en nieuwe kleurschakeringen en combinaties ontdekken.

Ga goed voorbereid te werk: doe de gevoeligheidstest

Zelfs met kleurspoelingen moet je de mogelijke allergische reacties op de verf niet onderschatten. Volg altijd de gebruiksaanwijzing, breng vóór het verven eerst kleine hoeveelheid verf aan op je huid achter je oor en wacht het liefst 48 uur.

Gebruik handige hulpmiddelen die het verfproces kunnen vereenvoudigen: een oude handdoek of overhemd om je schouders te bedekken, beschermende handschoenen (indien niet inbegrepen) en je reguliere dagcrème of hydraterende crème voorop de huid bij de haargrens.

Durf te experimenteren en ontdek de magische kracht van uitwasbare haarverf. Wat vind je van de geweldige kleurmaskers Maria Nila die veel verschillende tinten bieden?

volledige text text verbergen

Meest verkochte