Uitwasbare haarverf

Meest verkocht

Kleurshampoo, kleurend haarmasker, schuimkleuring en meer

Staan er belangrijke gebeurtenissen op je programma en wil je voor een paar weken je haarkleur mooier maken?

Kies simpelweg de professionele verzorging in de vorm van een uitwasbare haarverf. Je kunt daarmee je eigen haartint egaliseren en zijn natuurlijke kleur benadrukken of je haartint veranderen en iets totaal anders uitproberen.

Soorten uitwasbare haarverf

Heb je een voedend en kleurend haarmasker, een kleurshampoo of een gekleurde spray voor grijze haren nodig? Dan heb je volop keus:

Kleurend haarmasker

Ben je op zoek naar kleuring en haarverzorging in één stap? Dan is een kleurend haarmasker voor jou de juiste keuze! Het masker geeft je haar voeding en glans en accentueert je haarkleur. Vooral op licht haar kan een kleurend haarmasker opvallende kleureffecten creëren. En als je niet helemaal de juiste tint te pakken hebt, is er niks aan de hand, want na een paar keer wassen verdwijnt de kleur vanzelf.

Kleurshampoo

Kleurshampoo is een klassieker onder de uitwasbare kleuren. Masseer hem in je vochtige haar in en spoel hem na een paar minuten weer uit. Je kan kiezen uit kleurshampoos voor grijze haren én opvallende kleuren.

Gekleurde haarspray

Op je haar sprayen, laten drogen en klaar. Zo simpel is het kleuren van je haar met een spray. Die is heel geschikt als je je haar voor een speciale gelegenheid wil opfleuren met een opvallende kleur en hem daarna weer uitwassen. Er bestaan echter ook gekleurde haarsprays die op natuurlijke wijze grijze haren of dunne plekken in je haar camoufleren.

Haarmascara

Haarmascara’s dekken uitgroei of grijze haren snel en effectief. Ze zien er natuurlijk uit en zijn er met één wasbeurt met shampoo zo weer uitgewassen.

Schuimkleuring

Een schuimkleuring accentueert je natuurlijke haarkleur, dekt grijze haren en geeft je haar vaak ook nog fixatie. Het is een eenvoudige manier van haar kleuren die iedereen aankan.

Ga goed voorbereid te werk: doe de gevoeligheidstest

Zelfs met kleurspoelingen moet je de mogelijke allergische reacties op de verf niet onderschatten. Volg altijd de gebruiksaanwijzing, breng vóór het verven eerst kleine hoeveelheid verf aan op je huid achter je oor en wacht het liefst 48 uur.

Gebruik handige hulpmiddelen die het verfproces kunnen vereenvoudigen: een oude handdoek of overhemd om je schouders te bedekken, beschermende handschoenen (indien niet inbegrepen) en je reguliere dagcrème of hydraterende crème voorop de huid bij de haargrens.