Ultrasone aromadiffuser

Aroma diffuser
Je hebt gekozen
  • Ultrasonische
Filter
Prijs

tot

Beoordeling
  •   1

Een modern accessoire dat je woonst lekker laat ruiken en je interieur er nog beter uit doet zien. Een ultrasone diffuser verfrist en zuivert de lucht in de ruimte gelijkmatig en dankzij de geurolie of essentiële olie creëert hij bovendien een aangename sfeer. Precies naar jouw smaak! Kies op notino.nl een ultrasone diffuser van THD, Bloomy Lotus of Mr & Mrs Fragrance en verheug je op je favoriete huisgeur.

De voordelen van een ultrasone diffuser

  • Doet de ruimte heerlijk ruiken.
  • Geeft het interieur iets extra’s.
  • Bevochtigt de lucht.

Hoe werkt een ultrasone aromadiffuser?

In tegenstelling tot een klassieke aromadiffuser werkt een ultrasone diffuser met het principe van de omzetting van water in een lichte stoom met behulp van ultrasone golven. Die stoom bevochtigt de lucht en laat de ruimte dankzij de essentiële olie heerlijk ruiken. Essentiële oliën trekken vrije radicalen aan en helpen dus bovendien om de lucht te zuiveren. Sommige ultrasone diffusers prikkelen ook andere zintuigen, bijvoorbeeld met gedempt licht of het afspelen van je favoriete muziek.

Een ultrasone aromadiffuser is muisstil en is daarom niet alleen geschikt voor in de woonkamer of slaapkamer, maar ook voor op kantoor, in massagesalons of yogastudio’s.

Geniet van de rust, de aangename sfeer en een heerlijke geur met een stijlvolle diffuser die een verfraaiing is van elk interieur – van een elegante, licht formele ruimte, of bijvoorbeeld de kinderkamer, als je voor een uitvoering in de vorm van een diertje kiest.