Scheermesjes

Meest verkocht

Scheersysteem voor mannen

Scheer je snel, gemakkelijk en nauwkeurig. Op notino.nl vind je de beste klassieke scheermessen, scheersystemen met vervangbare scheerkop en wegwerpscheermesjes voor nat scheren van Gillette, Wilkinson Sword, Captain Fawcett en andere beproefde merken.

Welk manueel scheersysteem voor mannen te kiezen?

  • Wegwerpscheermesjes: Wegwerpscheermesjes zijn geschikt voor mannen die zich maar af te toe scheren en geen geld willen uitgeven aan een scheerapparaat en vervangbare mesjes of scheerkoppen. Wegwerpscheermesjes zijn licht, nemen weinig plaats in en hebben geen onderhoud nodig.
  • Een klassiek scheermesje: Gebruik een metalen scheermes met scheerschuim. Je kan je er werkelijk nauwkeurig en glad mee scheren. De meest kwaliteitsvolle scheermesjes verwijderen zelfs dode huidcellen. Eén mesje gaat 5 tot 7 scheerbeurten mee.
  • Scheerapparaat met scheerkop: Een mannenscheersysteem met vervangbare mesjes heeft een praktisch ontwerp en dankzij de draaiende scheerkop kan je je ook op riskante plekken veilig scheren. Het scheerapparaat zelf kan wel jaren meegaan, maar de scheerkop dien je na enkele weken te vervangen.

Hoe scheer je je correct in 4 stappen

  1. Bevochtig je gezicht met warm water en doe er scheerzeep, scheerschuim, of scheergel op. Zo zal je manuele scheermesje beter over je huid glijden.
  2. Scheer je met lichte, zachte bewegingen. Begin met de gevoelige plekken, je hals en je kin, en scheer daarna pas je wangen en snor.
  3. Spoel de mesjes tijdens het scheren geregeld af en breng indien nodig opnieuw een scheerproduct aan.
  4. Smeer je gladgeschoren, gewassen gezicht tot slot in met een hydraterende crème of aftershave.

Vind je een klassiek of wegwerpscheermesje niks voor jou? Je baard verwijderen kan ook op een andere manier. Probeer bijvoorbeeld eens een elektrisch scheerapparaat voor een gladgeschoren gezicht, of een open scheermes voor liefhebbers van klassiek scheren.