Ga naar hoofdcontent

MEDIBLANC

MEDIBLANC

Professionele verzorging op het gebied van tandhygiëne, revolutionaire samenstellingen en fantastische resultaten – MEDIBLANC garandeert een gevoel van volmaakt schone tanden en betrouwbare bescherming van de volledige mondholte.

De geïnnoveerde tandpasta´s van MEDIBLANC werden ontwikkeld voor alle soorten tandenborstels en alle leeftijden. Ze bevatten geen toegevoegde peroxiden of fluor, schuimen minder en zijn minder abrasief. Opmerkenswaardig is ook de aanwezigheid van het 100% natuurlijke mineraal hydroxyapatiet. Dat vormt van nature 97% van het tandglazuur en tot wel 70% van het tandbeen. Als tandpasta-ingrediënt versnelt het zo aanzienlijk het proces van de natuurlijke remineralisatie van de tanden, en in tegenstelling tot fluor herstelt het ook diepere barstjes tot in het tandbeen. Het bindt bovendien de proteïnen van de tandplakbacteriën, zodat die beter loslaten van het tandglazuur.

Langdurig en correct gebruik van MEDIBLANC tandpasta draagt ook bij tot vermindering van de gevoeligheid van de tanden en maakt het tandglazuur opnieuw witter. Gun jezelf het gevoel van volmaakt schone tanden, elke dag opnieuw.

 

volledige text text verbergen