Alleen 100% Originele Producten

Producten, die je bij ons koop, kopen wij uitsluitend van gecertificeerde fabrikanten en leveraciers. Door dit proces is het voor ons in principe onmogelijk om slechte kwaliteit of niet-authentieke producten in te kopen. Parfums die je in ons aanbod aantreft zijn van dezelfde  fabrikanten en leveranciers die ook aan de retail winkels leveren.

Daarnaast zijn wij sinds 2004 actief op de markt, en in die tijd hebben wij al meer dan tienduizenden klanten naar tevredenheid geholpen. In het geval dat wij niet-authentieke producten zouden verkopen , zou dit al lang geleden aan het licht zijn gekomen. In dat geval zullen niet alleen sancties worden opgelegd door de overheidsinstellingen, maar ook een onmiddellijke rechtszaak met de fabrikant.

Als garantie voor productkwaliteit kunnen ook de referenties van onze partners worden gebruikt. Wij leveren onze producten aan een retail winkels in heel Tsjechië en daarbuiten. Wij werken samen met luchtvaartmaatschappijen die onze producten aan boord van hun vliegtuig verkopen. En wij leveren geuren  aan uitgevers en organisaties die deze gebruiken als geschenken in winactie's enz.

Als een van de eerste zijn we ook lid geworden van de APEK Electronic Commerce Association. Deze organisatie, die betrokken is bij de ontwikkeling van e-commerce in Tsjechië, verleent alleen certificaten aan handelaren die aan de strengste criteria voldoen. Als we niet-authentieke goederen zouden verkopen, wordt dit certificaat verwijderd. Elke e-commerce is grondig gecontroleerd. Dit omvat ook anonieme aankopen, waarvan de kwaliteit van de goederen wordt gecontroleerd.

Sinds 2006 hebben wij ook het SAOP-certificaat uitgereikt gekregen, afgegeven door de bekende Vereniging van Consumentenverdediging van Tsjechië. Sinds 2008 hebben we ook een gedragscode gekregen van een niet-discriminerend bedrijf, die ook uitgegeven is door de Consumentenverdediging.

Waarom zijn onze producten goedkoop?

'Waarom zijn jullie zo goedkoop?' Zonder twijfel is dit een van de meest voorkomende vragen van onze klanten. Hoe is het mogelijk dat onze prijzen vaak zelfs 70% lager zijn dan in de winkels die dezelfde leveranciers hebben?

Het antwoord is vrij eenvoudig. In tegenstelling tot retail winkels werken we met veel kleinere marges. En daarnaast hoeven we niet de dure huurprijzen in winkelcentra, pleinen, stadscentra, enz. te betalen. De kosten van het huren van zelfs het kleinste bedrijfpand op dergelijke plaatsen kan oplopen tot duizenden per maand. Om dit te doen, moet het feit worden toegevoegd dat we in tegenstelling tot retail winkels veel meer producten verkopen, dus moeten wij veel meer van de leveranciers inkopen en daardoor hebben wij aanzienlijke betere inkoopprijzen.

Dankzij dit zijn wij in staat om de prijzen aan te bieden die je elders niet zal vinden.

Heb je een vraag? Mail ons.

* Verplichte velden


Door verzending zal de vennootschap Notino Benelux BV uw gegevens verwerken ter afwikkeling van uw verzoek op basis van een rechtmatig belang. In overeenstemming met het Privacybeleid, kunt u een bezwaar indienen tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens.