Ga naar hoofdcontent

Alleen 100% Originele Producten

Alle producten die je bij ons kunt kopen, komen uitsluitend van geverifieerde leveranciers. Dat stelt ons in staat om originele en hoogwaardige producten te leveren. De geuren die je in ons assortiment vindt zijn afkomstig van dezelfde leveranciers die ook aan retail winkels leveren.

Wij zijn sinds 2004 op de markt en hebben sindsdien tienduizenden klanten gediend. Wij hebben alleen originele producten geleverd vanaf het allereerste begin. Elke andere handelswijze is strikt tegen onze ethische code. Ons langetermijnbestaan houdt verband met onze aanhoudende groei en het is een bewijs van de hoge kwaliteit van onze producten en diensten.

Als garantie voor productkwaliteit kunnen ook de referenties van onze partners worden gebruikt. Wij leveren onze producten aan een retail winkels in heel Tsjechië en daarbuiten. Wij werken samen met luchtvaartmaatschappijen die onze producten aan boord van hun vliegtuig verkopen. En wij leveren geuren  aan uitgevers en organisaties die deze gebruiken als geschenken in winactie's enz.

Als een van de eerste zijn we ook lid geworden van de APEK Electronic Commerce Association. Deze organisatie, die betrokken is bij de ontwikkeling van e-commerce in Tsjechië, verleent alleen certificaten aan handelaren die aan de strengste criteria voldoen. Als we niet-authentieke goederen zouden verkopen, wordt dit certificaat verwijderd. Elke e-commerce is grondig gecontroleerd. Dit omvat ook anonieme aankopen, waarvan de kwaliteit van de goederen wordt gecontroleerd.

Sinds 2006 hebben wij ook het SAOP-certificaat uitgereikt gekregen, afgegeven door de bekende Vereniging van Consumentenverdediging van Tsjechië. Sinds 2008 hebben we ook een gedragscode gekregen van een niet-discriminerend bedrijf, die ook uitgegeven is door de Consumentenverdediging.

Waarom zijn onze producten goedkoop?

'Waarom zijn jullie zo goedkoop?' Zonder twijfel is dit een van de meest voorkomende vragen van onze klanten. Hoe is het mogelijk dat onze prijzen vaak zelfs 70% lager zijn dan in de winkels die dezelfde leveranciers hebben?

Het antwoord is vrij eenvoudig. In tegenstelling tot retail winkels werken we met veel kleinere marges. En daarnaast hoeven we niet de dure huurprijzen in winkelcentra, pleinen, stadscentra, enz. te betalen. De kosten van het huren van zelfs het kleinste bedrijfpand op dergelijke plaatsen kan oplopen tot duizenden per maand. Om dit te doen, moet het feit worden toegevoegd dat we in tegenstelling tot retail winkels veel meer producten verkopen, dus moeten wij veel meer van de leveranciers inkopen en daardoor hebben wij aanzienlijke betere inkoopprijzen.

Dankzij dit zijn wij in staat om de prijzen aan te bieden die je elders niet zal vinden.

Heb je een vraag? Mail ons.
Door verzending zal de vennootschap Notino Benelux BV uw gegevens verwerken ter afwikkeling van uw verzoek op basis van een rechtmatig belang. In overeenstemming met het Privacybeleid, kunt u een bezwaar indienen tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens.