Hugo Boss parfums

Hugo Boss

Hugo Boss betekent: luxe en hoogwaardige mode, accessoires en cosmetica voor mannen. Het merk staat al sinds zijn oprichting bekend om de stoffen van hoge kwaliteit en de Duitse zin voor detail en nauwkeurigheid.

Het bedrijf Hugo Boss is er trots op dat het veel aandacht besteedt aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Dit is ook zo bij de productie van de cosmetica. Daar wordt grote nadruk gelegd op de keuze van de beste ingrediënten. Als gevolg van de hierboven genoemde feiten beheerst Hugo Boss tegenwoordig de wereld van de herenmode, maar ook vrouwen kunnen er parfums en exclusieve kleding kiezen.

Het eerste parfum van Hugo Boss ontstond in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het merk brengt nu meerdere lijnen moderne parfums voor mannen en vrouwen op de markt die bij een moderne levensstijl horen. Parfums van Hugo Boss zijn met zorg ontworpen en bedoeld om de sterke persoonlijkheid en de schoonheid van de drager te onderstrepen.

volledige text text verbergen

Meest verkocht

Hugo BOSS: Wees meester van je stijl

Je vindt vandaag nog nauwelijks iemand die nog nooit van het merk Hugo Boss gehoord heeft. Op ongeveer 100 jaar tijd groeide de kleine onderneming Hugo Boss met 20 naaisters uit tot een modegigant en wereldleider wat betreft high-end kleding en parfums. Hugo Boss heeft niet minder dan 15 000 werknemers in dienst in meer dan 127 landen.

Doorheen de brede portfolio en topkwaliteit van het merk Hugo Boss loopt als een rode draad de belofte dat klanten van het merk Hugo Boss in elke situatie en onder alle omstandigheden perfect gekleed zullen gaan. En of het nu gaat om een driedelig pak van Hugo Boss, Hugo Boss schoenen, mannen- of vrouwengeuren - elk stuk van het merk Hugo Boss past zijn drager altijd perfect. De knowhow van het merk Hugo Boss zetelt in het Duitse Metzinger, waar dit verhaal vele jaren geleden van start ging.

De roots van het merk Hugo Boss

Hugo Ferdinand Boss werd geboren op 8 juli 1885 als vijfde kind van Heinrich en Luise Boss, die een winkel met ondergoed uitbaatten. In 1924 opende ontwerper Hugo Boss zijn eigen kledingfabriek. Hij stelde 20-30 naaisters tewerk en de productie van het merk Hugo Boss was gericht op volledige kleding van kop tot teen.

Ondanks alle gebeurtenissen op wereldniveau die het merk in de loop der jaren onderging en die het merk op bepaald moment ook definieerden, bestaat het merk tot op de dag van vandaag. In elk geval is het net het heden dat Hugo Boss maakt tot wat het is en bepaalt wat het zijn klanten te bieden heeft.

Hugo Boss als HUGO en BOSS

Tot aan de lente van 2018 kon je de geuren, brillen, horloges, kleding en zelfs Hugo Boss slippers vinden onder het logo en de merknaam Hugo Boss. Sinds de lente van 2018 werd de portfolio van Hugo Boss verdeeld in de merken BOSS en HUGO. Beide merken bieden kleding, accessoires en parfums met respect voor dezelfde hoge kwaliteitsnormen van het merk Hugo Boss. Maar apart zijn ze beter in staat om in te spelen op de wensen van het doelpubliek waarop de collecties van de afzonderlijke merken mikken. Welk van de twee spreekt jou het meeste aan?

Hugo. Boss.

Onder de merknaam BOSS vind je in de eerste plaats business kleding van topkwaliteit, maar ook vrijetijdskleding voor mannen en vrouwen. De Hugo Boss mannenhorloges, kleren, parfums Hugo Boss BOSS, evenals al het andere in de portfolio van het merk BOSS worden gekenmerkt door een hoge mate van verfijning, met eersteklas kwaliteit en ontwerp.

Voor iedereen die liever richting geeft dan volgt, is er de collectie Hugo Boss HUGO. Ongedwongenheid en een stoutmoedige houding stralen niet enkel uit de dagdagelijkse kleding, maar ook uit de vrouwengeuren Hugo Boss HUGO, horloges of sportschoenen. Hugo Boss HUGO spreekt voornamelijk jongere klanten aan.

Hugo Boss geuren

Of het nu Hugo Boss BOSS of Hugo Boss HUGO is, de geuren Hugo Boss genieten langdurig de hoogste mate van populariteit. De Hugo Boss aftershave en deodorant worden nog aangevuld door Hugo Boss EDT en EDP.

HUGO BOSS mannenparfums

Een icoon onder de mannenparfums van Hugo Boss werd de geurcollectie Hugo Boss BOSS Bottled. De eau de toilette Hugo Boss Bottled is een bestseller, en een hele reeks varianten ontstond op basis hiervan. Hugo Boss Bottled Night, Hugo Boss Bottled Intense, Hugo Boss Bottled Unlimited en de varianten Tonic of Oud zijn in trek bij mannen over de hele wereld.

In de collectie BOSS Bottled ontbreken ook geen aftershaves en deodorants. De Hugo Boss geschenkset is zo ongetwijfeld een volmaakt cadeau voor elke moderne man.

Aan het hoofd van nog een buitengewoon succesvolle reeks van Hugo Boss die de zintuigen overdonderde, staat de eau de toilette Hugo Boss BOSS The Scent. Deze verleidelijke geur kreeg ook een variant in de vorm van Boss The Scent Private Accord, en de nog vollere eau de parfums Boss The Scent Absolute en Boss The Scent Intense.

Geuren van Hugo Boss vind je ook in de badkamer van de jongere generatie mannen , voor wie de parfums Hugo Boss HUGO bedoeld zijn. Die vinden hun gading in de collecties Hugo Boss HUGO Man, HUGO Just Different, HUGO Reserved of HUGO Iced.

Hugo BOSS vrouwenparfums

De vrouwengeuren van Hugo Boss zijn net als de mannenparfums van Hugo Boss een symbool van luxe. De geur Hugo Boss BOSS Ma Vie bekoort vrouwen met zijn zachtheid en elegantie. Niet alleen de eau de parfum maar ook de eau de toilette BOSS Ma Vie is populair en het is geen wonder dat die bij de iconen der parfumwereld behoort. Boss The Scent For Her is nog een complete lijn die een bestseller werd tezamen met de mannelijke tegenhanger Boss The Scent For Him.

Een onweerstaanbare sensualiteit loopt doorheen de hele collectie: van de eerste, unieke eau de parfum Boss The Scent, over de diepere, intensere Boss The Scent Absolute en Boss The Scent Intense, tot de van verlangen vervulde eau de parfum Boss The Scent Private Accord. Welke Hugo Boss parfum je ook kiest, het is altijd een volmaakte, zinnelijke beloning aan jezelf of een perfect cadeau voor je naaste.