Zonnebrand & Zonbescherming

Zonnebrand & Zonbescherming
Filter
Prijs

tot

Merk
Toon meer
Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   65
  •   8
  •   3
  •   4
Aanbevolen

Over zon verzorging

Bescherm je huid en zorg voor een prachtige zongebruinde tint! Op notino.nl vind je een ruime keus aan zonnecosmetica voor alle huidtypes.

Wij bieden als bescherming tegen ongunstige effecten van zonlicht bij het zonnebaden, zwemmen en sporten kwalitatief hoogwaardige zonnebrandcrèmes, oliën en sprays met SPF. In ons ruime assortiment aan beschermingsfactoren van 6 tot 50+ vindt echt iedereen een crème van zijn huidtype. De gevoelige huid van je gezicht wordt beschermd door speciale zonnebrandcrèmes voor je gezicht en de gevoelige kinderhuid van jullie kroost door zonnebrandcrèmes voor kinderen.

Na een verblijf in de zon hebben aftersun-producten een kalmerende werking op je huid. Koelende schuimen en bodymilks met panthenol versnellen de regeneratie van je huid en geven hem de nodige hydratatie.

Als je naar een zonnebank wilt om een mooie bruine kleur te krijgen, gebruik dan onze zonnebankcosmetica. Crèmes tijdens het zonnebanken versnellen de bruining en verlengen de duur van je kleur. Met onze zelfbruinende crèmes en bronzers krijgt je huid snel een prachtig bronzen tint en dat gewoon gemakkelijk thuis. De intensiteit kies je zelf. Je hoeft het alleen maar regelmatig in de juiste hoeveelheid te gebruiken.

Probeer onze zonnebrandoliën en crèmes met SPF van Piz Buin, Lancaster, Shiseido, Sensai of Clinique en de zelfbruinende middelen van Vita Liberata, St. Tropez en andere en geniet het hele jaar door van een zongebruinde tint.