Ga naar hoofdcontent

Alfaparf Milano

Over het merk Alfaparf Milano

 Wanneer schoonheid een nieuwe stijl wordt – Alfaparf Milano biedt professionele haarcosmetica met typische Italiaanse verfijndheid. Positieve energie, enthousiasme en perfectionisme straalt uit alles wat het merk vervaardigt. De producten van Alfaparf zijn een combinatie van ervaring, creativiteit en onmiskenbare Italiaanse smaak.

 

Haar is hun passie, obsessie en levensovertuiging. De haarexperten van Alfaparf nemen zichzelf wel met een korrel zout maar nemen hun werk serieus. En ze mogen er dan ook trots op zijn dat ze al meer dan 35 jaar alles zelf doen – van de recepturen over het testen tot en met de productie zelf. En alles wat ze over schoonheid van het haar weten, delen ze met passie en opofferingsgezindheid.

De productenreeks Alfaparf Semi di Lino biedt een oplossing voor droog, futloos of beschadigd haar, maar ook voor een vuile hoofdhuid. De absolute basis is natuurlijk de shampoo Alfoparf, die je haar voorbereid op verdere behandeling. En als je je haar echt wil verwennen, probeer dan eens de collectie Alfaparf Keratine Therapy met een keratinecomplex.

volledige text text verbergen