Ga naar hoofdcontent

L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel

Het zet de trend op het gebied van de haarkunst, werkt samen met de beste artistieke kappers ter wereld en je vindt het backstage op fashion shows in Parijs, New York, Londen en Milaan. We hebben het over L’Oréal Professionel, het vooraanstaande merk van haarproducten met Franse DNA.

De geschiedenis van het merk L'Oréal Professionnel gaat terug tot het jaar 1909, toen de Franse chemicus Eugène Schueller de eerste milde haarverf uitvond en een bedrijf oprichtte dat momenteel over de hele wereld een vleugje Parijs verspreidt. Sinds 2012 is L’Oréal Professionel de officiële partner van de Fashion Week te Parijs en een vaste waarde op de meeste catwalks. De wetenschappers in de laboratoria van L’Oréal werken voortdurend aan baanbrekende technologieën en nieuwe, exclusieve diensten, waardoor het merk altijd één stap voor is op de anderen.

In de uitgebreide portfolio van haarproducten van L'Oréal Professionnel vind je L’Oréal Professionnel shampoo precies op maat van jouw haar, professionele stylingproducten, diepgaande voeding voor beschadigd haar of de natuurlijke verzorgingsproducten uit de reeks L’Oréal Professionnel Source Essentielle. 

Gun je haar eersteklas verzorging met L'Oréal Professionnel, het merk dat de eerste keuze is van vele topkappers wereldwijd.

volledige text text verbergen