After sun producten

Meest verkocht

Een gebruinde huid staat ons allemaal, maar van de uv-straling wordt onze huid niet mooier. Ze wordt sneller oud, is droog, strakker en verliest haar elasticiteit. Ga voor een goede aftersun-verzorging die de huid hydrateert en herstelt van alle ongewenste gevolgen van het zonnen. Ontdek de voordelen van de aftersun-gels, -melk en -crèmes!

7 redenen om aftersun-producten te gebruiken:

  • ✓ Ze hydrateren je huid zodat deze niet uitdroogt of onaangenaam trekt.
  • ✓ Het voorkomen de vroegtijdige huidveroudering en het ontstaan van nieuwe rimpels.
  • ✓ Ze versnellen de regeneratie van de huid en geven de gezonde uitstraling
  • ✓ Ze voorkomen het snelle vervellen van de bovenste huidlaagjes.
  • ✓ Aftersun-gels hebben een verkoelend effect en kalmeren de verbrande huid.
  • ✓ Aftersun-melk en -crèmes met bèta-caroteen versterken en verlengen je bruine kleurtje.
  • ✓ Ze zijn geschikt voor het gebruik zowel na het zonnen als na het gebruik van een zonnebank.

Types van aftersun-verzorging:

Aftersun-crèmes hebben de dikste textuur en worden het langst opgenomen. Daarom zijn ze vooral geschikt voor het gezicht en blootgestelde lichaamsdelen. Als je weinig tijd hebt, ga dan liever voor een aftersun-spray op oliebasis die snel aangebracht kan worden en voor het hele lichaam geschikt is.

Ook een aftersun-melk kan gemakkelijk uitgesmeerd en opgenomen worden en is daarom geschikt voor het hele lichaam. Qua consistentie zijn ze vergelijkbaar met aftersun-gels die vaak een verkoelende component bevatten. De gels stel je op prijs als je huid door de zon verbrand is.

Wanneer je huid rood is, brandt of doet pijn bij een aanraking, gebruik aftersun panthenol. Dit is de beste remedie tegen verbrande huid. Het aanbrengen van panthenol op verbrande huid doet geen pijn. Het wordt snel opgenomen en zorgt voor een aangename verkoeling van de huid.

En als je op zoek bent naar een aftersun-product dat meer problemen aanpakt, probeer dan eens aftersun-douchegel. Geniet van een prettige douche die tegelijk je huid na het zonnen verzorgt.