Ga naar hoofdcontent

Maybelline

Over merk Maybelline

De geschiedenis van het merk Maybelline voert terug tot 1915, toen een jonge Amerikaanse, Mabel Williams, een origineel artikel voor de accentuering van de ogen samenstelde. Het duurde niet lang of de mascara Maybelline werd een onverbrekelijk onderdeel van de schoonheid van de cosmetische outillage van de meeste vrouwen in de Verenigde Staten.

 

De decoratieve cosmetica van Maybelline ontwikkelde zich van een klein familiebedrijf tot beautymerk nummer één, en dat niet alleen in Amerika. Maybelline make-up is een creatieve, altijd trendy en betaalbare cosmetica. De inspiratie door de levensstijl van New York en de innovatieve aanpak in de ontwikkeling van nieuwe producten zorgen ervoor dat werkelijk elke vrouw een keuze kan maken uit het ruime portfolio van dit merk.

Momenteel kan Maybelline bogen op samenwerking met fashion weeks over de hele wereld, waarbij het merk met toonaangevende modeontwerpers de schoonheidstrends aangeeft voor het volgende seizoen. Probeer Maybelline, de cosmetica die geïnspireerd is door een stedelijke levensstijl, en droom weg op de golven van het nieuwste uit de wereld van de schoonheid.

volledige text text verbergen