Ga naar hoofdcontent

Moroccanoil

Over het merk Moroccanoil

Kwaliteitsvolle haarcosmetica met eersteklas arganolie die omwille van zijn weldadige eigenschappen met recht “Marokkaans goud“ genoemd wordt. Dat is het merk Moroccanoil, waarvan de Moroccanoil Treatment haarkuur in de vorm van voedende olie in de wereld van de haarverzorging nu al een legende is.

Het verhaal van het merk Moroccanoil begon in Israël, waar Carmen Tal – die later het merk mede zou oprichten – op reis was. Haar haar was beschadigd door inferieure haarkleuring, en daarom bezocht ze een plaatselijk schoonheidssalon, waar haar haar behandeld werd met een speciale oliekuur. Carmen stond zodanig paf van het resultaat, dat ze onmiddellijk wilde weten welk product de kapper gebruikt had. Het bleek een buitengewoon kostbare olie te zijn die gewonnen wordt uit de vruchten van de arganboom, die uitsluitend in Marokko groeit. Dat was het moment waarop het idee ontstond voor een merk, dat inmiddels vrouwen wereldwijd helpt om hun haar nog mooier te maken.

Probeer eens de legendarische olie Moroccanoil Treatment die je haar zachtheid geeft en versterkt en gespleten haarpunten herstelt, de volumeshampoo Moroccanoil Volume, de hydraterende verzorgingsreeks Moroccanoil Hydration, of de Moroccanoil Repair conditioner voor beschadigd haar. Ook de handige droge shampoo van Moroccanoil die jou uit de nood helpt als je geen tijd hebt om je haar te wassen is het melden waard, net als de getinte Moroccanoil Color Depositing maskers. Voor wie krullend of golvend haar heeft is er de Moroccanoil Curl Defining Dream crème die je golvende haar nog mooier maakt.

volledige text text verbergen