Ga naar hoofdcontent

Nivea Men

Over het merk Nivea Men

Ook mannen hebben graag cosmetica die hen een perfect verzorgd uiterlijk geven. Of je nou op een date of naar een business meeting gaat, zorg dragen voor je uiterlijk was nooit zo eenvoudig als nu. NIVEA MEN – verzorging voor het haar, de baard, het gezicht en het lichaam.

Nivea is één van de vooraanstaande cosmeticamerken en over de hele wereld schenken mensen al meer dan 100 jaar hun vertrouwen aan de producten van Nivea. De legendarische Nivea Creme werd al in 1911 gelanceerd en dankzij het universele karakter ervan is hij, in geïnnoveerde vorm, ook vandaag nog erg geliefd. De Nivea Men Creme is bovendien speciaal aangepast aan de mannelijke huid en blinkt uit dankzij zijn lichte textuur en frisse geur.

Nivea heeft voor mannen een hele reeks beproefde producten. Versterkende shampoo, Nivea Men douchegel, lippenbalsem of Nivea Men deodorant – allemaal producten die elke man bij de hand zou moeten hebben. In het assortiment ontbreekt natuurlijk ook geen scheergel of scheerschuim, noch de onmisbare Nivea Men aftershave balsem.

volledige text text verbergen