Broos haar

Je hebt gekozen
  • Broos haar en gespleten punten
Filter
Prijs

tot

Voor wie?
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   14
  •   3
  •   2
  •   1
Meest verkocht

Gespleten haarpunten en broos haar? Begin beter voor je haar te zorgen.

Broos haar en gespleten haarpunten zijn het gevolg van een slechte levensstijl, veroudering van je haar door hardhandig verven en föhnen, maar ook van het gebruik van ongeschikte producten voor je haar. Vermijd producten met siliconen. Schaf liever haarcosmetica voor broos haar aan. Zulke producten bevatten nuttige stoffen, zoals tarweproteïnen, glycerol, panthenol en aloë vera. Broos haar is ook gebaat bij ceramiden, keratine en voedende oliën – argonolie, ricinusolie en macadamolie.

Kies allereerst een verzorgende shampoo voor broos haar die je zorgvuldig in de huid masseert, terwijl je de haarpunten vermijdt. Ga dan verder met de voedende verzorging. Koop een voedende haarolie, een conditioner en gebruik ten minste eenmaal per week een masker voor broos haar of een wrap voor de intensieve hydratering en voeding.

Op notino.nl is een ruim aanbod aan producten voor broos haar en gespleten punten: regenererende maskers met keratine, hydraterende conditioners, herstellende shampoos voor de versterking van broos haar en leave-in regeneratiecrèmes en sera. Probeer professionele producten voor gespleten haarpunten van L'Oréal Professionnel, RevitaLash, Kevin Murphy, Wella Professionals, Matrix en veel andere.