Droog haar

Je hebt gekozen
  • Droog
Filter
Prijs

tot

Merk
Toon meer
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   43
  •   11
  •   6
  •   1
Meest verkocht

Heb je droog haar zonder glans, voelt het ruw aan, raakt het snel in de war en is het broos?

Vocht is belangrijk bij de bepaling van de kwaliteit van je haar, bepaalt de veerkracht ervan en het aanpassingsvermogen. Als je haar niet vochtig genoeg is, hydrateer het dan intensief en vermijd schadelijke invloeden die je haar uitdrogen, zoals heet föhnen, vaak zonnen, solariumbezoek en chemische behandelingen.

Hoe behandel je droog haar? De verzorging van droog haar omvat het gebruik van special preparaten voor droog haar die je haar hydrateren en voeden. Gebruik een hydratatieshampoo voor droog haar en daarna een conditioner voor droog haar die keratine en voedende oliën bevat. Kies voor regeneratie in de diepte een olie of een masker dat je matte droge haar weer glans en veerkracht geeft en het sterk maakt. Gebruik daarna voor de vormgeving en balsem, een lak voor droog haar of een crème voor de thermische behandeling van het haar.

Kies uit een breed scala van producten voor droog haar op notino.nl. Wij bieden shampoos, conditioners en maskers voor droog haar van de merken Macadamia Natural Oil, Vichy, L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf Professional, Matrix en veel andere tegen prima prijzen!