Ricinusolie

Gezischtsolie
Je hebt gekozen
  • Wonderolie
Filter
Prijs

tot

Huidtype
Gratis geschenken en aanbiedingen
Beoordeling
  •   1

Heb je last van lelijke littekens, dunne wenkbrauwen of droge haarpunten?

Probeer natuurlijke ricinusolie en zijn veelzijdige effecten op de huid, wimpers, wenkbrauwen, haar en nagels! Ricinusolie, ook wel castor olie of wonderolie, bevat een hoog percentage vitamine E, mineralen, eiwitten en andere belangrijke voedingsstoffen. Wat maakt zijn samenstelling zo gunstig?

Ricinusolie voor de huid

Ricinusolie heeft een aanzienlijk versterkend effect op de gezichtshuid en de huid van het hele lichaam. Hij regenereert, vergrendelt vocht in de huid en beschermt hem tegen vroegtijdige veroudering. Hij elimineert dermatitis en verschillende eczemen en vermindert littekens aanzienlijk. En niet alleen dat. Hij verwijdert op betrouwbare wijze wratten. Het is voldoende om de betreffende plek twee keer per dag in te smeren en de wrat verdwijnt geleidelijk volledig.

Ricinusolie en wimper- en wenkbrauwolie

Als je last hebt van onopvallende wimpers of dunne wenkbrauwen, wanhoop dan niet. Breng elke nacht vóór het slapengaan ricinusolie aan op jouw wimpers en het resultaat laat niet lang op zich wachten!

Ricinusolie voor het haar

Ricinusolie is ook geweldig voor het stimuleren van de haargroei. Masseer het twee keer per week in de hoofdhuid in, laat het 's nachts inwerken en spoel het daarna uit. Heb je springerige haarpunten? Breng dan een paar druppels warme ricinusolie aan op de haarpunten, laat het een halfuur inwerken en was het met shampoo uit.

Op notino.nl vind je ricinusolie van Saloos, Renovality en Dr. Feelgood voor geweldige prijzen. Aarzel niet en probeer ook zelf de geweldige effecten!