Zoete parfums

Meest verkocht

Zoete geuren

Hul jezelf in een bedwelmende geur en betover je omgeving met een zoet parfum, waarin sensualiteit wordt gecombineerd met elegantie. Of je nu van uitgesproken gastronomische noten houdt of van heerlijke fruitakkoorden, op notino.nl vind je precies wat je zoekt!

Zoete parfums vormen een subcategorie van de zwaardere oriëntaalse geuren en in hun samenstelling vind je echte delicatessen, zoals suikerspin, vanille, karamel, nougat, frambozen of slagroom.

Zoete parfums voor vrouwen en mannen kunnen het hele jaar door worden gedragen en zijn ook uitstekend geschikt voor speciale gelegenheden. Kies simpelweg de juiste cocktail van ingrediënten. Ga bij koud winterweer voor een combinatie van gastronomische noten met kruidige of houtachtige akkoorden. Deze zoet geurende parfums geven je een heerlijk warm en aangenaam gevoel. Kies in de lente en zomer juist voor een wat lichtere variant van een zoete geur in combinatie met frisse citrusvruchten, die je in een mum van tijd een zonnig, exotisch vakantiegevoel geven.

Ontdek alle zoete parfums op notino.nl! Bij ons vind je de beste zoete parfums voor mannen, jonge meiden en zoete vrouwenparfums met een pikante twist. Kies wat het beste bij jou past!