Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum voor Vrouwen

2×
Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum voor Vrouwen
Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
90 ml
98,50

Code: YSL3602 | Op voorraad
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Yves Saint Laurent Mon Paris
Samenstelling

Wees niet bang voor gepassioneerde liefde. Val in haar zachte armen terwijl een golf van euforie je zintuigen overspoelt. De oogverblindende eau de parfum voor vrouwen Yves Saint Laurent Mon Paris weerspiegelt dit prachtige moment dat zich afspeelt op de achtergrond van de meest romantische stad ter wereld - Parijs.

  • symboliseert vrouwelijke tederheid, gratie en schoonheid.
  • bijzonder geschikt voor overdag
  • versterkt je persoonlijke charme en geeft je stijl

Samenstelling van de geur
Het delicate aroma van sappig fruit omringt je met zijn opvallende uitstraling direct aan het begin van de geur. Je ruikt zoete aardbeien, speelse frambozen, verleidelijke peren en sinaasappelakkoorden. De hartnoten zitten vol met spannende bloemen-essenties. De bedwelmende jasmijn wordt gecombineerd met pioenrozen. De basisnoten bouwen op mos, cederhout, delicieuze vanille en sensuele witte muskus.

Het verhaal van de geur
Deze eau de parfum is ontworpen zodat je een gepassioneerde en memorabele reis naar Parijs kunt beleven wanneer jij het maar wilt. De geur van Mon Paris belichaamt een gepassioneerde liefdesaffaire. Het geurplaatje is compleet door zijn flacon. Deze is gemaakt van zwaar glas en laat het roze parfum opvallen. De geur is gelanceerd in 2016.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
fruitig, cypre

Over het merk Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.

Yves Saint Laurent was een van de meest invloedrijke en gerespecteerde mode-ontwerpers van de 20ste eeuw. Tijdens zijn meer dan 40 jaar durende carrière vormde en veranderde hij modetrends en hij was ervan overtuigd dat schoonheid de absolute uitdrukking van je karakter is.

Yves Saint Laurent nam op zijn 25e het toonaangevende modehuis Dior over en werd zo historisch gezien de jongste artistiek directeur in de wereld van de haute couture. In 1961 presenteerde hij zijn eigen merk.

De exclusieve cosmetica, make-up en originele parfums van Yves Saint Laurent vormen een integraal onderdeel van dit beroemde merk. Laat je verblinden door de unieke samenstelling van het parfum Black Opium of trakteer jezelf op de aanraking van de artikelen uit de collectie Touche Éclat.

Ook jij kunt de luxe van de allerbeste producten ervaren, waarvan er vele iconen zijn geworden. Yves Saint Laurent - als schoonheid een geste wordt.

Review Yves Saint Laurent Mon Paris2