Guerlain La Petite Robe NoireEau de Parfum voor Vrouwen

1×
Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum voor Vrouwen
Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
137,00

Je bespaart 50%
100 ml
68,80

Code: GUR0282 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 27-2-2020
UPS Air Mail
morgen al woensdag 26-2-2020
  • Beschrijving van het parfum
  • Over het merk
  • Review

Beschrijving van het parfum Guerlain La Petite Robe Noire
Samenstelling

Guerlain La Petite Robe Noire La Petite Robe Noire Eau de Parfum is een vrouwelijke geur die je onvergetelijk maakt, waar je ook heen gaat.

  • zoete geur
  • voor de romantische vrouw
  • voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten
Kers , Amandelen , Aalbes , Bergamot
Hartnoten
Roos , Zoethout , Thee
Basisnoten
Anijs, Iris, Vanille , Patchuli
Geursoort
oriëntaalse

Over het merk Guerlain

Het Franse parfumhuis Guerlain is al twee eeuwen lang creatief op het gebied van schoonheidsproducten en behoort tot de oudste en beroemdste ter wereld. Vanaf het begin in 1828 produceert het merk trots alle producten uitsluitend in Frankrijk. Het bedrijf heeft voornamelijk bindingen met twee plaatsen. In de historische stad Chartres ontstaat de make-up en de allerbeste cosmetica van Guerlain en in de gemeente Orphin creëert het bedrijf de perfecte geuren van Guerlain. De beide plaatsen zijn niet alleen verbonden door traditie, maar ook door de technologische knowhow.

Alles begon bij de chemicus en vernieuwer Pierre-François Guerlain die het merk leven inblies en er al zijn talent in stak. Hij verwierf al snel de gunsten van de Parijse adel en halverwege de 19e eeuw weerklonk zijn naam in alle modekringen. Het parfum van Guerlain werd iconisch en de ster van Guerlain schittert nu al bijna 200 jaar aan het parfumeursfirmament. De cosmetica van Guerlain omvat vele parels, waarvan Guerlain Météorites echte juweeltjes in je cosmeticacollectie zullen zijn.

Review Guerlain La Petite Robe Noire