ArmaniEau de Parfum voor Vrouwen

7×
Armani Sì Eau de Parfum voor Vrouwen
Armani Sì Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
74,50

Je bespaart 20%
50 ml
59,30

Code: GIO0644 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-10-2021
Afhaallocaties
vrijdag 29-10-2021
UPS Air Mail
morgen al woensdag 27-10-2021

Beschrijving Armani Sì
Samenstelling

De volmaakte definitie van de essentie van Italiaanse smaak zit verborgen in de eau de parfum voor vrouwen Armani Sì. De geur werd ontworpen voor alle stijlvolle en charismatische vertegenwoordigsters van het zogenaamde “zwakke” geslacht. De combinatie van bloemige tonen van cassis met fresia ontvouwen een emotioneel concert, dankzij het welke je “sì” zal zeggen – Italiaans voor ja – aan de vrijheid, aan dromen, aan de liefde en aan jezelf.

  • fruitig-bloemige chypregeur
  • voor de moderne vrouw die houdt van elegantie
  • geschikt voor elke gelegenheid

Samenstelling van de geur
Met deze Italiaanse geur ben je in elke omstandigheid chic. Helemaal aan het begin winden de zoete tonen van cassis je om hun vinger. De intensiteit ervan wordt meteen daarna licht verstoord door fresia en roos. Deze volmaakte reukervaring die al je zintuigen prikkelt wordt op het eind aangevuld door het houtachtige aroma van ambroxaan, patchoeli en verwarmende vanille in de basisnoten van de geur.

Verhaal van de geur
De gesofisticeerde geur Armani Sì stemt overeen met de geest van het Italiaanse merk Armani en is een ode aan alle dames die niet bang zijn om sterk te zijn en hun leven volop te leven. De geur is opvallend, maar tegelijk zacht en teder. Net als vele vrouwen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Bessen Blad
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Freesia
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Ambroxan , Hout Noten , Vanille
Geursoort
fruitig, bloemig, cypre

Over het merk Armani

Armani symboliseert elegantie, die tijdloosheid combineert met de huidige trends.

Giorgio Armani wordt beschouwd als een van de succesvolste Italiaanse modeontwerpers aller tijden. Met zijn unieke stijl, waarin ongedwongenheid wordt gecombineerd met een vleugje excentriciteit, heeft hij de harten van miljoenen vrouwen over de hele wereld veroverd. Net als zijn modellen zijn ook de cosmetica en de parfums van Armani synoniem met kwaliteit, tijdloosheid en succes.

Vóór de oprichting van zijn eigen merk werkte Armani als freelance designer voor veel modehuizen. In de jaren '70 van de vorige eeuw stelde hij zijn eerste eigen collectie samen en niet lang daarna bracht hij een eigen lijn met cosmetica, make-up en parfums onder de naam Armani op de markt.

De mannengeur Armani Acqua di Gio en de damesgeur Armani Si zijn tijdloze klassieke parfums, die een onuitwisbare plaats in de geschiedenis hebben verworven en nog steeds op de hoogste treden van de populariteit figureren.

Of je nu de beproefde klassiekers of de moderne interpretatie kiest: het is nooit fout als je een geur van Armani kiest.

Review Armani Sì6