Jean Paul Gaultier ScandalEau de Parfum voor Vrouwen

1×
Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum voor Vrouwen
Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Gratis verzending
79,90

Je bespaart 31%
50 ml
54,90

Code: JPG3365 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 27-1-2020
UPS Air Mail
maandag 27-1-2020
  • Beschrijving van het parfum
  • Over het merk
  • Review

Beschrijving van het parfum Jean Paul Gaultier Scandal
Samenstelling

Zodra de eerste straatlantaarn gaat branden, is dat een duidelijk teken dat je je rol van serieuze vrouw moet afwerpen, plezier moet gaan maken en een schandaal veroorzaken! De eau de parfum Jean Paul Gaultier Scandal geeft je daar niet alleen het recht toe, maar is een rechtstreekse uitnodiging om schandaal te maken.

  • zoete geur met bloemige ondertonen voor de stoutmoedige vrouw
  • met name geschikt voor de avond en speciale gelegenheden
  • opvallende flacon met vrouwenbenen op het dopje

Samenstelling van de geur
Meteen in de opening van de geur word je gevat door gardenia, die zodanig bedwelmend is dat ze de geurcompositie een uitdrukkelijk sensueel karakter geeft. Daarna komt de zoetheid van het hoofdingrediënt van deze indrukwekkende geur stilaan naar boven – honing. Het gourmand hart van de geurcompositie maakt stilaan plaats voor de basisnoten waarin opvallende patchoeli de geur diepgang en nog meer sensualiteit geeft.

Het verhaal van de geur
Na een reeks cultgeuren - eau de toilette en eau de parfums in een flacon in de vorm van een mannen- of vrouwentorso, komt Jean Paul Gaultier met een geur die deze keer verbonden is met een ander lichaamsdeel, namelijk benen. Die steken in een stoutmoedige houding de lucht in en komen perfect overeen met de naam Scandal. Onder het merk Jean Paul Gaultier is zo in het jaar 2017 een opmerkelijke geur ontstaan, niet alleen omwille van de inhoud, maar ook omwille van de flacon.

Samenstelling

Topnoten
Gardenia
Hartnoten
Honing
Basisnoten
Patchuli
Geursoort
bloemig, cypre

Over het merk Jean Paul Gaultier

De creaties van de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier is het toppunt van rebellie, sensualiteit en vrijheid. Hij heeft de ontspannende street-style verhuisd naar de catwalks en de haute couture van de catwalks geïntroduceerd in de straten. Niet voor niets kreeg hij de bijnaam "fashion enfant terrible".

Jean Paul Gaultier introduceerde zijn eerste modecollectie halverwege de jaren tachtig. Later ontwierp hij dé iconische jurk voor Madonna en kostuums voor een aantal films.

De typische kenmerken van zijn ontwerpen implementeert hij ook in zijn geurcombinaties die ons als meer dan 20 jaar verrassen. Het eerste parfum van Jean Paul Gaultier kwam op de markt in 1993 en het merk zet haar traditie van bijzondere geuren succesvol voort. De excentrieke eau de parfum Jean Paul Gaultier Scandal uit 2017 provoceert opnieuw de hele wereld.

Review Jean Paul Gaultier Scandal