Jean Paul Gaultier La BelleEau de Parfum voor Vrouwen

5×
Jean Paul Gaultier La Belle Eau de Parfum voor Vrouwen
Jean Paul Gaultier La Belle Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml

Code: JPG04033 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Beschrijving van het parfum Jean Paul Gaultier La Belle

Ontdek de tuin van Jean Paul Gaultier, een plaats van verleiding en sensuele spanning. Eau de parfum Jean Paul Gaultier La Belle is een zeer verslavende geur met een combinatie van onweerstaanbare zoete vanille, frisse bergamot en een sappige peer.

  • een ultra vrouwelijke oosterse geur
  • voor sensuele dames die hun aantrekkelijkheid willen onderstrepen
  • vormt een duo met de eau de toilette voor mannen Jean Paul Gaultier Le Beau
  • gelanceerd in 2019

Samenstelling van de geur
De geur van Jean Paul Gaultier La Belle opent met sappige fruitige tonen van groene peer. De geurige symfonie wordt verder voortgezet door unieke bergamot die je in zijn aangenaam verfrissende armen neemt. De basisnoten van deze eau de parfum vormen zoete akkoorden van vanille die de geurcompositie meer diepte en volume geven.

Samenstelling

Topnoten
Peer
Hartnoten
Bergamot
Basisnoten
Vanille
Geursoort
oriëntaalse

Over het merk Jean Paul Gaultier

De creaties van de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier is het toppunt van rebellie, sensualiteit en vrijheid. Hij heeft de ontspannende street-style verhuisd naar de catwalks en de haute couture van de catwalks geïntroduceerd in de straten. Niet voor niets kreeg hij de bijnaam "fashion enfant terrible".

Jean Paul Gaultier introduceerde zijn eerste modecollectie halverwege de jaren tachtig. Later ontwierp hij dé iconische jurk voor Madonna en kostuums voor een aantal films.

De typische kenmerken van zijn ontwerpen implementeert hij ook in zijn geurcombinaties die ons als meer dan 20 jaar verrassen. Het eerste parfum van Jean Paul Gaultier kwam op de markt in 1993 en het merk zet haar traditie van bijzondere geuren succesvol voort. De excentrieke eau de parfum Jean Paul Gaultier Scandal uit 2017 provoceert opnieuw de hele wereld.