Dolce & Gabbana The OneEau de Parfum voor Vrouwen

2×
Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum voor Vrouwen
Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
120,00

Je bespaart 21%
75 ml
94,70

Code: DOG0106 | Op voorraad
1
Cadeautje voor jou
Geniet voluit van het zomershoppen! Met de code notino10 krijg je 10% korting op je aankoop boven de 70 €. Bij een aankoop boven de 90 € krijg je 15% korting met de code notino15.De korting is niet van toepassing op producten in de aanbieding of uitverkoop.
PostNL
vrijdag 14-8-2020
UPS Air Mail
morgen al donderdag 13-8-2020

Beschrijving van het parfum Dolce & Gabbana The One
Samenstelling

Wees verblindend door je uniekheid. De eau de parfum Dolce & Gabbana The One combineert fruitige noten met een klassiek parfumpalet van witte bloemen. Net uit dit contrast spruit de kracht en opmerkelijkheid ervan. Want zo is ook elk van ons. Uniek. The One.

  • moderne, bloemig-oosterse geur
  • voor elke vrouw die verlangt naar verandering
  • geur voor koudere dagen en uitzonderlijke avondgelegenheden

Samenstelling van de geur
De eau de parfum opent met een sprankelende, moderne interpretatie van de verfrissende tonen van bergamot, mandarijn, sappige lychee en perzik. In de hartnoten ontvouwt zich overheerlijk en met sensuele intensiteit het tijdloze aroma van witte lelie. Tot slot onthult de geur de intense essences van vanille, muskus en amber.

Het verhaal van de geur
Laat je meevoeren door de charme van Dolce & Gabbana The One en laat je vrouwelijkheid spreken. Gooi het juk van de zelfbeheersing af en wordt de onweerstaanbare, verleidelijke vrouw waar je van droomt. Deze uitzonderlijke vrouwengeur accentueert je sensualiteit en sex-appeal en verandert je in een geëmancipeerde, sterke vrouw die speels, elegant en met een glimlach op de lippen over de hordes van het leven springt.

De gedachte die de basis vormde voor het ontwerp van de flacon The One was de volgende: gezien, gevierd en verafgood worden. De flacon is een belichaming van een chique stijl en brengt hulde aan de traditie van de parfumkunst.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Lychee , Perzik , Mandarijn , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Lelie , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Muskus , Vetiver , Pruim , Amber
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.

Review Dolce & Gabbana The One