Dolce & Gabbana The OneEau de Parfum voor Vrouwen

2×
Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum voor Vrouwen
Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum voor Vrouwen
120,00

Je bespaart 25%
75 ml
90,30

Code: DOG0106 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 21-1-2020
UPS Air Mail
dinsdag 21-1-2020

Beschrijving van het parfum Dolce & Gabbana The One

Wees verblindend door je uniekheid. De eau de parfum Dolce & Gabbana The One combineert fruitige noten met een klassiek parfumpalet van witte bloemen. Net uit dit contrast spruit de kracht en opmerkelijkheid ervan. Want zo is ook elk van ons. Uniek. The One.

  • moderne, bloemig-oosterse geur
  • voor elke vrouw die verlangt naar verandering
  • geur voor koudere dagen en uitzonderlijke avondgelegenheden

Samenstelling van de geur
De eau de parfum opent met een sprankelende, moderne interpretatie van de verfrissende tonen van bergamot, mandarijn, sappige lychee en perzik. In de hartnoten ontvouwt zich overheerlijk en met sensuele intensiteit het tijdloze aroma van witte lelie. Tot slot onthult de geur de intense essences van vanille, muskus en amber.

Het verhaal van de geur
Laat je meevoeren door de charme van Dolce & Gabbana The One en laat je vrouwelijkheid spreken. Gooi het juk van de zelfbeheersing af en wordt de onweerstaanbare, verleidelijke vrouw waar je van droomt. Deze uitzonderlijke vrouwengeur accentueert je sensualiteit en sex-appeal en verandert je in een geëmancipeerde, sterke vrouw die speels, elegant en met een glimlach op de lippen over de hordes van het leven springt.

De gedachte die de basis vormde voor het ontwerp van de flacon The One was de volgende: gezien, gevierd en verafgood worden. De flacon is een belichaming van een chique stijl en brengt hulde aan de traditie van de parfumkunst.

Samenstelling

Topnoten
Lychee , Perzik , Mandarijn , Bergamot
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Lelie , Jasmijn
Basisnoten
Vanille , Muskus , Vetiver , Pruim , Amber
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.