LacosteEau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling Eau de Toilette voor Vrouwen

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling Eau de Toilette voor Vrouwen
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling Eau de Toilette voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
77,00

Je bespaart 23%
90 ml
58,70

Op voorraad | Code: LAC1766
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Gun je zintuigen wat fijnproeverij. De eau de toilette voor vrouwen Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling verbergt delicieuze noten waaraan je maar moeilijk kan weerstaan. Vooral als je houdt van zoete delicatessen.

  • fruitige geur
  • zoete geur
  • wordt vooral gewaardeerd door romantische zielen
  • frisse geur, ideaal voor bij warm weer

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Specerijen, Rode Appel , Mandarijn-Sinaasappel Aroma , Bramen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Suikerspin , Bitterkoekjes
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vetiver , Kasjmier Hout , Patchuli , Muskus
Geursoort
fruitig, bloemig

Lacoste is een symbool van ongedwongen elegantie, zowel in de mode in de wereld van parfums. Het merk werd opgericht in het jaar 1933 door de tennisster René Lacoste en richtte zich aanvankelijk alleen op de vervaardiging van sportkleding. De Franse kampioen wilde zich tijdens het wedstrijden comfortabel voelen, maar ook de indruk van een gentleman maken. De mode en de parfums van Lacoste kenmerken zich door comfort, eenvoud en natuurlijke elegantie.

René Lacoste gaf het merk niet alleen zijn naam, maar ook het bekende symbool: de groene krokodil. Die is geïnspireerd door de bijnaam "Alligator" die de tennisser van Amerikaanse journalisten kreeg, nadat de teamleider tijdens de Davis Cup beloofde om hem een koffer van krokodillenleer cadeau te geven na het winnen van een wedstrijd.

Het eerste parfum van Lacoste werd geïntroduceerd in 1984 en werd al snel gevolgd door andere mannen- en vrouwenparfums. De meeste ervan zijn door sporten geïnspireerd. Mannen- en vrouwenparfums van Lacoste zijn al tientallen jaren een symbool van ongedwongen elegantie en het merk is een van de meest gerenommeerde modemerken van nu.