Kraambroekjes

Comfortabele onderbroekjes tijdens de zwangerschap en de kraamperiode

Gun jezelf de eerste dagen na de bevalling en tijdens de kraamperiode maximaal comfort! Netbroekjes zijn luchtdoorlatend en zacht en houden het kraamverband goed op zijn plaats. Ze zijn erg rekbaar waardoor ze goed houden zonder te knellen. Bovendien zijn ze erg mild voor je gevoelige delen. Zo kun je je meteen na de bevalling comfortabel voelen. Wij geven enkele tips hoe je het beste postpartum ondergoed kiest.

Voordelen van postpartum netbroekjes

  • Zijn luchtdoorlatend en bevorderen de regeneratie na de bevalling.
  • Zijn speciaal gemaakt om kraamverband op zijn plaats te houden.
  • Zijn geschikt voor vrouwen met een gevoelige huid.
  • Heel aangenaam en praktisch tijdens je verblijf op de kraamafdeling.

Postpartum- en zwangerschapsondergoed

Dit luchtdoorlatende, rekbare ondergoed dat mild is voor de huid schaf je het best al tijdens de zwangerschap aan, wanneer je lichaam zich begint voor te bereiden op het moederschap. Voor je groeiende borsten biedt een zwangerschapsbeha de nodige ondersteuning, en we raden ook aan om een zwangerschapsbroek te kopen die niet strak zit aan je buik en zich aan je figuur aanpast.

Na de bevalling kunnen wegwerpnetbroekjes van pas komen die je na gebruik gewoon in de vuilnisbak gooit. Tijdens de weken na de bevalling kunnen wasbare postpartum onderbroeken je het nodige comfort bieden.

Onze tip: Vergeet niet om enkele wegwerpkraambroekjes mee naar de kraamkliniek te nemen, best 3 à 4 stuks.

Zwangerschaps- en postpartum-ondergoed biedt het comfort dat elke kersverse moeder zichzelf zou moeten gunnen! Wat er in je kraamuitrusting ook niet mag ontbreken, zijn zoogkompressen, een sluitband, kraamverband en een kalmerende tepelcrème. Verken vandaag nog ons ruime aanbod aan producten voor moeders en kinderen op notino.nl!