Marc JacobsPerfect Intense Eau de Parfum voor Vrouwen

Marc Jacobs Perfect Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Marc Jacobs Perfect Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
131,00

Je bespaart 33%
100 ml
87,60

Op voorraad | Code: MAJ01501
1
PostNL
dinsdag 25-1-2022
Afhaallocaties
dinsdag 25-1-2022
UPS Air Mail
dinsdag 25-1-2022

Tijd voor een feestje! De Marc Jacobs Perfect Intense eau de parfum voor vrouwen overtuigt je ervan dat jij zelf de beste reden bent voor een spetterend feest. Want alles wat je niet volmaakt vond aan jezelf heeft je extra zelfvertrouwen gegeven. En deze geur helpt je daar altijd aan herinneren.

  • bloemige geur met houtakkoorden en een vleugje Oriënt
  • een gedurfdere en intensere interpretatie van Marc Jacobs Perfect
  • 25% hogere concentratie dan haar voorganger

Samenstelling van de geur
Tijdens de eerste momenten raak je in de greep van het warme aroma van geroosterde amandelen. Even later ruik je de stralende noten van narcis in combinatie met bedwelmende, nachtbloeiende jasmijn, die de compositie sensualiteit en elegantie geeft. Ten slotte word je aangenaam omringd door de fluweelachtige tonen van sandelhout.

Verhaal van de geur
De vrouw die model stond voor de geur Marc Jacobs Perfect Intense heeft een sterk zelfvertrouwen – dankzij haar onvolkomenheden. Dat maakt haar niet alleen volwassener, maar ook extra chic, elegant en een absolute ster! #PerfectAsIAm. Deze geur is een uitnodiging voor een feest waar de vrouw die hem draagt opvalt in al haar schoonheid.

De flacon met goudkleurige inhoud verwijst naar een vintage parfumerie en de dop siert nog altijd 10 objecten die de stijl van M. Jacobse vertegenwoordigen. Vergeleken met zijn voorganger is de geur Perfect Intense echter gekleurd in tinten die de sfeer van een feest oproepen.

Belangrijke informatie

Buiten het bereik van kinderen houden.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Narcis , s'Nachts Bloeiende Jasmijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Amandelen
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout
Geursoort
bloemig, houtachtig

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs verlegt al meer dan een kwart eeuw de grenzen in de mode. Zijn creaties zijn uniek, zijn scheppingsdrang onvoorspelbaar en inspirerend. Het geheim van zijn succes is zijn onverschrokkenheid. Hij gaat altijd tegen de stroom in en ontdekt dan de schoonheid van het onverwachte.

Marc Jacobs werd geboren in New York in de jaren ‘60 en studeerde af aan de Parson's School of Design. De eerste collectie van zijn hand ontstond al in 1986 en een jaar later werd hij de jongste bekroonde ontwerper ter wereld. De jaren ‘90 waren voor Marc Jacobs niet minder succesvol. Hij stichtte zijn eigen merk en werd kort daarop benoemd tot creative director van het modehuis Louis Vuitton, waar hij de eerste ready-to-wear collectie in de geschiedenis van het bedrijf samenstelde. Vanaf 2013 wijdt hij zich alleen nog aan zijn eigen scheppingen.

Hij transponeerde zijn unieke stijl geleidelijk aan naar de modewereld. Ook hier is men ervan overtuigd dat een parfum, net zoals de mode, onze persoonlijkheid en individualiteit kan en moet uitdrukken. Elk parfum van Marc Jacobs is uitzonderlijk en onverwacht, maar altijd luxueus. De geur Marc Jacobs Daisy in een bloeiende designflacon of de laatste creatie, Marc Jacobs, zijn iconisch geworden.