Ga naar hoofdcontent

Weergave van de prijs bij producten

Deze prijs wordt aanbevolen door de leverancier van het product.

Dit is de prijs die ons door de leverancier wordt aanbevolen als finale prijs van het product. De leverancier kan bijvoorbeeld de producent van het product zijn, of de distributeur. We doen ons best om de informatie over de prijzen zo vaak mogelijk te actualiseren. We doen dit minstens eenmaal per jaar, zodat de gegevens over de aanbevolen kleinhandelprijs altijd actueel zijn.

Prijs aanbevolen door de leverancier en verrekend vanuit een andere munteenheid. 

Dit is de prijs die ons door de leverancier wordt aanbevolen als finale prijs van het product. De leverancier kan bijvoorbeeld de producent van het product zijn, of de distributeur. We doen ons best om de informatie over de prijzen zo vaak mogelijk te actualiseren. We doen dit minstens eenmaal per jaar, zodat de gegevens over de aanbevolen kleinhandelprijs altijd actueel zijn. Deze prijs werd verrekend vanuit een andere munteenheid van een lidstaat van de EU of een munteenheid van een derde land, conform de wisselkoers geldig op de dag van de actualisering.

Hoogste prijs waaraan we dit product in de voorbije twee jaar hebben verkocht. 

Dit is de hoogste prijs waaraan dit product tijdens de voorbije twee jaar op Notino werd verkocht. Voor onze klanten is dit een nuttig referentiegegeven waarmee we hen beschermen tegen valse of kunstmatige actieprijzen. 

Wanneer we de door de leverancier aanbevolen prijs vermelden, de door de leverancier aanbevolen prijs verrekend vanuit een andere munteenheid, of de hoogste prijs waaraan we het product de voorbije twee jaar hebben verkocht, geven we ook steeds het procentuele verschil weer ten opzichte van de actuele prijs dat daarbij wordt aangeduid als het voordeel voor de klant bij de aankoop van het product.

Laagste prijs waaraan dit product in de laatste maand werd verkocht. 

Dit is de laagst mogelijke prijs waaraan je dit product in de voorbije 30 dagen op Notino hebt kunnen kopen. Een product waarbij deze prijs wordt vermeld, zou in de voorgaande periode deel hebben kunnen uitmaken van een campagne waarin een kortingsbon kon worden gebruikt.