Gel-nagellak

Meest verkocht

Geef je nagels een mooi kleurtje. Gel-nagellakken zijn geliefd voor hun hoge glans, gemakkelijke toepassing en een langdurig effect. Zoek op notino.nl je favoriete kleur of experimenteer met nieuwe tinten.

Met gel-nagellakken creëer je perfecte gel-nagels thuis zoals uit een nagelstudio met een uv-lamp of zonder.

Wat voor types gel-nagellakken bestaan er?

Uv-gels die je in een uv-lamp moet laten uitharden hechten goed op natuurlijke nagels en op kunstnagels. De gel-nagels hebben een hogere weerstand tegen krassen en blijven ongeveer 3 weken zitten.

  • Eenfase nagel-gels zijn een 3-in-1-product. Je brengt ze aan na behoefte in twee of drie laagjes (basis, modellering, finish).
  • Driefase nagel-gels dienen daarentegen slechts voor één doel: het creëren van een basislaagje, modellering of finish.

Gel-nagellakken zonder uv-lamp werken als klassieke nagellakken. Ze hebben echter een andere samenstelling waardoor ze tot 14 dagen lang blijven zitten. Bovendien drogen ze sneller dan normale nagellakken en het verwijderen is gemakkelijker.

Welke variant je ook kiest, je krijgt altijd schitterende gel-nagels als resultaat. Vergeet niet dat de nagels vóór het aanbrengen van een gel-nagellak eerst gemodelleerd moeten worden om het resultaat er professioneel uit te laten zien.

Ga voor bekende sets met gel-nagels en gel-nagellakken van hoge kwaliteit van OPI, Sally Hansen, Le Mini Macaron en andere merken. Welk kleurtje past bij jou?