Ga naar hoofdcontent

Bobbi Brown

O značce Bobbi Brown

 Het geheim van schoonheid is heel eenvoudig: wees gewoon jezelf. Dat zijn de woorden van Bobbi Brown, de oprichtster van het Amerikaanse merk met dezelfde naam dat befaamd is om zijn kwaliteitsvolle decoratieve cosmetica in natuurlijke tinten.

  Bobbi Brown cosmetica ontstonden in de jaren ‘90. Tot die tijd stonden drogisterijen en schoonheidssalons vol schreeuwerige, opvallend gekleurde producten. De professionele make-up-artieste Bobbi Brown miste natuurlijk ogende make-up die de vrouwelijke schoonheid onderstreept zonder ze te overschaduwen. Het was maar een kwestie van tijd voordat Bobbie haar eigen merk oprichtte. In 1991 werd haar eerste collectie van 10 lippenstiften, gebaseerd op beige pigmenten, op de markt gebracht.  

Probeer eens de natuurlijke Bobbi Brown foundation, de verhelderende Bobbi Brown concealer, het Bobbi Brown compacte poeder of een lichte Bobbi Brown BB-crème. Ook de Bobbi Brown oogcrème Extra Eye Repair Cream tegen zwellingen en donkere kringen is heel populair, net als de Bobbi Brown Eye Opening Mascara voor extra volume, of de vitaminenprimer Bobbi Brown Face Care. Ook de Bobbi Brown bronzer en de Bobbi Brown Luxe Lip Color lippenstift in een breed scala aan kleuren zijn het vermelden waard.

volledige text text verbergen