De beste parfums voor 2019

25 januari 2019Notino
Eigenlijk is het al in de herfst begonnen. Toen lanceerde Dior bijvoorbeeld Dior Joy by Dior, een geur vol vreugde en licht die in zijn hart jasmijn en Grasse Rozen heeft.

De lekkerste parfums voor vrouwen in 2019

Dior Joy en heruitgave van Miss Dior

Juist de bloemen-essenties, vooral rozen, zijn op dit moment super essentieel. Daarom kwam Dior al nu in januari met de volgende juweeltje: heruitgave van eau de toilet Miss Dior die alweer vol van Grasse Rozen is en overschaduwt het oorspronkelijke parfum uit 2013.

Kenzo Flower by Kenzo Eau de Vie

Ook Kenzo is van plan in 2019 tussen de lekkerste parfums voor vrouwen te horen, met de nieuwe interpretatie van haar “maanzaad“-geur. De parfum heet Flower by Kenzo Eau de Vie en viert het leven, vreugde en passie. Natuurlijk ontbreekt de rozengeur niet, deze keer is het de Bulgaarse roos...

Oscar de la Renta Bella Rosa

Februari is van Oscar de la Renta want in deze maand lanceert het merk haar nieuwe geur Bella Rosa: vol rozen, frisheid en zachtheid. Ook dit parfum is een vervolg op de eerder uitgebrachte beauty: Bella Blanca. Als je deze nog niet kent, word je zonder twijfels geprikkeld door haar fijne tonen die je het gevoel geven alsof je midden in een tuin staat bedekt met ochtenddauw. Behalve witte rozen ontdek je in het hart ook jasmijn, vioolblaadjes en bedwelmende lelietjes- van-dalen.

Gucci Bloom Nettare di Fiori

Ook Gucci blijft niet achter! In Gucci Bloom Nettare di Fiori worden rozen en gember meteen aan het begin gecombineerd, vervolgens komt jasmijn en tuberose en de basisnoten worden stevig opgebouwd met patchoeli, muskus en osmanthus. De parfum heeft al zijn plaats gevonden tussen de beste nieuwe parfums voor vrouwen!

Burberry Her

Probeer Burberry Her, een ongebonden en spontane geur die je zeker aanspreekt door de fruitige tonen van cassis, frambozen en bramen die in het hart overgaan in viooltjes en jasmijn en uiteindelijk in de houtachtige basisnoten van muskus en amber.

JOOP! Wow! for Women

Omdat fruit de tweede belangrijkste geur-essentie van dit jaar is, kunnen we aan dit overzicht ook Wow! For Women van JOOP! toevoegen. Framboos met rozen, pioenrozen en witte muskus in de basis vormen samen een ware sensuele combinatie van bloemengeuren voor alle zelfverzekerde vrouwen. Want bloemen zijn niet alleen zacht en fragiel!

De lekkerste parfums voor mannen in 2019

Ook de parfums voor mannen zullen in 2019 boeiend zijn. Tussen de favoriete essences hoort citrus of mint, de geuren zijn puur, energiek en toegewijd voor mannen die weten wat ze willen.

Burberry Mr. Burberry Indigo

Mr. Burberry Indigo opent met grapefruit, citroen, bergamot en rozemarijn. In het hart ruik je mint, salie, waternoten, thee en viooltjes. En de basisnoten? Eikenmos en de bijzondere essentie Iso E Super. Hij is uniek en doet niet alsof. Kortom: een echte blikvanger tussen parfums voor mannen!

Hugo Boss Hugo Reversed

Hugo Reversed die met zijn minimalistische flesje perfect afwijkt van de klassieke Hugo Boss designs is al gelanceerd. De topnoten bestaan uit grapefruit, Calabrese bergamot, gevolgd door rozemarijn en de unieke molecule Pamplewood die zich vervolgens mengt met de houtachtige tonen en citrusvruchten. De hele combinatie wordt gesteund door de exotische vetiver uit Haiti. Zeer progressief!

Salvatore Ferragamo Uomo Signature

Ook Salvatore Ferragamo werkt in zijn Uomo Signature met citrusvruchten. Deze keer gaat de geur echter richting het oosten, dankzij roze peper, kaneel, kardemom, patchoeli en koffiebonen. Daarom is dit parfum ook ideaal voor avondgelegenheden.

Armani Code Absolu

En de absolute top? Voor ons is de winnaar van de categorie 'de lekkerste parfum voor mannen in 2019' Armani Code Absolu. Alleen al omdat het gezicht van het parfum de Canadese halfgod Ryan Reynolds is, kunnen we zeggen dat dit dé TOP-geur is. Groene mandarijn met appel wordt aangevuld door sinaasappelbloesem, wortelzaad en nougat. Elke vrouw wordt aangetrokken door de vanille, tonkabonen en enkele houtachtige tonen in de basis. Pure Luxe! Het parfum wordt nu in februari uitgebracht… ??

Meer lezen