Salvatore FerragamoUomo Signature Eau de Parfum voor Mannen

2×
Salvatore Ferragamo Uomo Signature Eau de Parfum voor Mannen
Salvatore Ferragamo Uomo Signature Eau de Parfum voor Mannen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: EMA00532

Eau de parfum Uomo Signature van Salvatore Ferragamo betovert je met sensuele oosterse tonen en benadrukt perfect je mannelijke elegantie.

  • kruidige oosterse geur
  • voor zelfverzekerde mannen die weten wat ze willen
  • geschikt voor avondgelegenheden

Geursamenstelling
De geur opent met frisse tonen van Italiaanse mandarijnen en grapefruit, gekruid met rosé peper. Vervolgens ruik je cipres in combinatie met warme kaneel en kardemom die je naar mysterieuze verre landen zullen brengen. Oosterse avonturen veranderen in elegantie van een gentleman dankzij akkoorden van zacht leer, aardse patchoeli, zoete tonkabonen en gebrande koffiebonen.

Het verhaal van de geur
Eau de parfum Uomo Signature van Salvatore Ferragamo is een diepere en elegantere versie van de klassieke mannengeur Salvatore Ferragamo Uomo en is opgedragen aan alle liefhebbers die iets meer willen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roze Peper , Grapefruit , Italiaanse Mandarijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kardemom, Kaneel , Cipres
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Leer, Geroosterde Koffiebonen , Tonkaboon
Geursoort
leder

Salvatore Ferragamo is een van de belangrijkste mode- en parfummerken van tegenwoordig. Het merk met de naam van de oprichter weerspiegelt ook na vele jaren alle waarden, waarmee de creaties van deze Italiaanse ontwerper zich van begin af aan onderscheidde.

Ferragamo begon met het ontwerpen van schoenen. Hij emigreerde naar Amerika toen hij jong was en opende in Hollywood zijn eerste schoenenwinkel. Tijdens de jaren twintig van de vorige eeuw werd hij steeds populairder en het merk Salvatore Ferragamo werd een mondiaal succes. Al spoedig verschenen ook de parfums van Salvatore Ferragamo. Later verplaatste Ferragamo zijn atelier naar zijn geboorteland Italië en tegenwoordig is het Florentijnse Palazzo Spini Feroni de hoofdzetel van het merk.

Authenticiteit, exclusiviteit, een verfijnde stijl, creativiteit en innovatie in combinatie met kwaliteit en eerlijk handwerk zijn niet alleen karakteristiek voor alle modecreaties van Ferragamo, maar ook voor elk parfum van Salvatore Ferragamo. Laat je daarom bedwelmen door de delicate geuren van Salvatore Ferragamo en je zult er geen spijt van krijgen.