Over het merk Kenzo

Het Franse modehuis Kenzo laat zich beïnvloeden door het beste van zowel de Aziatische stijl als de Europese luxe mode. Dit prestigieuze merk werd in het begin van de jaren ‘70 opgericht door de Japanse ontwerper Kenzo Takada. Door de fashion magazines van zijn zussen ontwikkelde hij een passie voor mode en verhuisde van Tokyo naar Parijs, waar hij als snel bekend werd door zijn gedurfde ontwerpen en grootse shows.

 

Het eerste parfum van Kenzo werd in 1988 geïntroduceerd en is kenmerkt zich net als de andere geuren van Kenzo door een exotisch motief, waar de ontwerper dol op is. De parfums voor vrouwen en mannen van Kenzo zijn bijzonder door de originele combinaties van geurcomponenten, waardoor ze bij velen populair zijn. Het eau de parfum Kenzo Flower of het sterke en zoete Jungle L‘Éléphant zijn vandaag de dag iconisch.

Het merk Kenzo geeft ook nu de richting aan in de wereld van de mode en parfums. Kenzo neemt deel aan creatieve projecten, werkt met jonge kunstenaars en laat zich steeds weer inspireren door de kleurrijke wereld om ons heen.

volledige text text verbergen

Filter openen Filter verbergen
Meest verkochte