Tiffany & Co. Tiffany & Co. Intense Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Tiffany & Co. Tiffany & Co. Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
141,37

Je bespaart 43%
75 ml
80,30

Code: TIF02062 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
morgen al woensdag 12-5-2021

Beschrijving Tiffany & Co. Tiffany & Co. Intense
Samenstelling

Het eau de parfum Tiffany & Co. Intense voor vrouwen is een duidelijkere interpretatie van de uiterst elegante geur Tiffany & Co. uit 2017. Beleef de sensatie van onvoorstelbare luxe in een nieuwe, sensuele dimensie.

  • verleidelijke bloemengeur
  • voor de verfijnde, elegante vrouw
  • geschikt om overdag, maar ook om bij speciale gelegenheden te dragen

Samenstelling van de geur
De topnoten bestaan uit de combinatie van mandarijnblaadjes en roze peper. Na korte tijd worden de topnoten aangevuld door het hart van subtiele iris, dat net als bij de geur Tiffany & Co. de gehele compositie domineert. De basis van het eau de parfum wordt gevormd door een verwarmend amberakkoord, muskus en zoete benzoë, wat een sensueel eindspel garandeert.

Het verhaal van de geur
Het bedrijf Tiffany & Co. is beroemd om de luxe diamanten sieraden. Het bijzondere gevoel van een verfijnde selectie aan edelstenen op de naakte huid wordt ook geëvoceerd door de geuren uit hetzelfde atelier. Het eau de parfum Tiffany & Co. Intense, geïntroduceerd in 2018 is hier geen uitzondering op. Diamanten worden verbeeld door de flacon zelf, getooid met iconische blauwe accenten en een zilveren ring rond de hals, die naar de juwelierstraditie van het merk verwijst.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roze Peper , Mandarijn Blad
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Iris
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Amber , Benzoine
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Tiffany & Co.

Het merk Tiffany & Co. geeft met zijn legendarische juwelen een definitie van eersteklas sieradenkunst, exclusiviteit en elegantie. “Diamantenkoning“ was de bijnaam van de oprichter van het merk, Charles Lewis Tiffany, die leefde met een passie voor de prachtigste edelstenen en briljante ontwerpen van zijn juwelen.

Het legendarische turquoise, ook gekend als Tiffany blue, is net als de naam zelf een teken van luxe. Het is de rode draad doorheen alle creaties van het merk, van geschenkdoosjes over de juwelen zelf tot aan het ontwerp van de Tiffany parfum. De eerste geuren ontstonden in de jaren ‘80 van de vorige eeuw - de bloemige Tiffany for Women en de kruidige Tiffany for Men. Ook in zijn parfums vangt het merk exclusiviteit, elegantie en de zuiverste essences, en probeert het het unieke gevoel op te roepen dat een kostbaar juweel op je huid achterlaat.

Sinds zijn ontstaan in het jaar 1837 heeft het merk behalve belangrijke personen stilaan de hele wereld veroverd. En ook vandaag nog zijn de tijdloze juwelen van Tiffany & Co. een herinnering aan de belangrijkste momenten van het leven.

Review Tiffany & Co. Tiffany & Co. Intense1