Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow Eau de Parfum Unisex

Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow Eau de Parfum Unisex
Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow Eau de Parfum Unisex
100 ml

Code: PRA02886 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow
Samenstelling

Vergeet alle regels, grenzen en beperkingen. De uniseks eau de parfum Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow is ideaal voor iedereen die niet bang is om uit de rij te stappen.

  • voor personen met een onconventionele stijl
  • uniseks geur

Samenstelling

Samenstelling
Leer, Vijg , Cederhout
Geursoort
fruitig, leder

Over het merk Prada

Modeshows van Prada zijn altijd nieuw, onverwacht en boeiend. Ze tonen unieke collecties die schijnbaar bestaan uit tegenstrijdige elementen en een reactie willen uitlokken. Ze zijn emotioneel, maar ook intellectueel. Elk parfum van Prada weerspiegelt deze lading op een unieke wijze. 

Een briljant idee, een specifieke techniek met exclusieve ingrediënten – de typische geuren van Prada bevatten al deze aspecten, maar de ontwerpers van deze geuren maken steeds weer opnieuw originele combinaties. Ze ontleden de geurnoten in kleine deeltjes en verbinden deze met iets totaal onverwachts. Daardoor ontstaan er nieuwe geuren, maar zijn nu geheimzinniger, bijna mystiek. De oude bekende parfums zijn opnieuw ontdekt, tot iets nieuws, iets onwerkelijks.

Ontdek met deze parfums beauty en luxe. Geniet van de Prada Candy een iconische geur voor vrouwen. Of van de Prada Luna Rossa een klassieke geur voor mannen. Geef je over aan de bekoring van Prada, een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld.

Review Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow