Ontdek de geuren Prada L'Homme en La Femme

De geuren Prada L‘Homme en La Femme zijn twee kanten van dezelfde munt, mannelijk en vrouwelijk, krachtig en teder. Maar beide geuren breken los met stereotypering en ontdekken via de geuren de essentie van beide geslachten. Ontdek de verleidelijke kracht van het vrouwelijke element en de verfijning van de mannelijke tegenhanger. Geniet van de geur die je unieke karakter perfect onderstreept.

volledige text text verbergen

Over het merk Prada

Modeshows van Prada zijn altijd nieuw, onverwacht en boeiend. Ze tonen unieke collecties die schijnbaar bestaan uit tegenstrijdige elementen en een reactie willen uitlokken. Ze zijn emotioneel, maar ook intellectueel. Elk parfum van Prada weerspiegelt deze lading op een unieke wijze.  

Een briljant idee, een specifieke techniek met exclusieve ingrediënten – de typische geuren van Prada bevatten al deze aspecten, maar de ontwerpers van deze geuren maken steeds weer opnieuw originele combinaties. Ze ontleden de geurnoten in kleine deeltjes en verbinden deze met iets totaal onverwachts. Daardoor ontstaan er nieuwe geuren, maar zijn nu geheimzinniger, bijna mystiek. De oude bekende parfums zijn opnieuw ontdekt, tot iets nieuws, iets onwerkelijks.

Ontdek met deze parfums beauty en luxe. Geniet van de Prada Candy een iconische geur voor vrouwen. Of van de Prada Luna Rossa een klassieke geur voor mannen. Geef je over aan de bekoring van Prada, een van de meest invloedrijke modehuizen ter wereld.

volledige text text verbergen

Aanbevolen

12

12 Toon meer