Neutrogena Hydro Boost® Face

Intensief huidverzorgende serum

Neutrogena Hydro Boost® Face Intensief huidverzorgende serum
Neutrogena Hydro Boost® Face Intensief huidverzorgende serum
Neutrogena Hydro Boost® Face Intensief huidverzorgende serum
14,50
Korting 14%
30 ml
12,50

Code: NEU02094 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Neutrogena Hydro Boost® Face
30 ml | 12,50

Beschrijving van de cosmetica Neutrogena Hydro Boost® Face

Het huidserum Neutrogena Hydro Boost® Face is een preparaat met een hoog gehalte aan werkzame stoffen. Hierdoor geeft het je huid de meest luxe verzorging.

Kenmerken:

  • hydrateert en voedt effectief
  • helpt rimpels en fijne lijnen glad te strijken
  • herstelt de jeugdige frisheid en schoonheid van de huid
  • Dermatologisch getest

Hoe te gebruiken:
Klop een geschikte hoeveelheid serum zacht met je vingertoppen in de schone huid. Breng aan op het gezicht, de hals en het decolleté.

Kenmerken

Consistentie
serum
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens huidproblemen
hydratatie, preventie & eerste rimpels, vitaliteit & verheldering, voeding & dehydratatie

Over het merk Neutrogena

Neutrogena zorgt al bijna 100 jaar effectief voor de huid. De geschiedenis van het merk begint in 1930, toen Manny Stolaroff producten begon te leveren aan schoonheidssalons. De grote doorbraak kwam in 1954, toen hij achter de eigenschappen van zeep kwam die geproduceerd werd door de kleinzoon van Napoleons lijfarts. Deze zeep irriteerde de huid niet en was makkelijk af te spoelen. Dat fascineerde Stolaroff zo, dat hij de zeep zelf begon te distribueren onder de naam Neutrogena.

Vervolgens ging alles heel snel. In de jaren 60 stichtte hij de gelijknamige firma Neutrogena en vervolgens nam hij een patent op een recept met een unieke samenstelling die voorzag in de behoeften van de huid die blootgesteld staat aan barre klimatologische omstandigheden.

Tegenwoordig omvat het iconische merk niet alleen de Neutrogena Visibly Renew lijn met de Noorse Formule, maar ook Neutrogena Visibly Clear en Neutrogena handcrèmes. Door het gebruik van actieve ingrediënten en de samenwerking met vooraanstaande dermatologen wordt zo cosmetica geproduceerd die daadwerkelijk voldoet aan de eisen van de huid en die de huid effectief verzorgt.