Max FactorLipfinity Lip Colour Langaanhoudende Lippenstiftmet Balsem

1×
Max Factor Lipfinity Lip Colour Langaanhoudende Lippenstift  met Balsem
Max Factor Lipfinity Lip Colour Langaanhoudende Lippenstift  met Balsem

Ben je op zoek naar een lippenstift die vanaf de ochtend tot laat in de avond blijft zitten? Long-lating lippenstift met een balsem Max Factor Lipfinity biedt een duurzaamheid van 24 uur, bestendigheid tegen het afvegen en maximaal comfort voor je lippen die er de hele dag perfect uitzien. Vanaf het eerste kopje koffie tot de avondborrel.

Eigenschappen:

  • long-lasting-technologie zorgt voor de duurzaamheid van 24 uur
  • hydraterende balsem geeft je lippen het gevoel van comfort en vergroot glans
  • de vloeibare textuur hecht zich perfect aan de lippen
  • pigment geeft je lippen een rijke, opvallende kleur
  • bevat 2 producten – vloeibare lippenstift en hydraterende balsem

Aanbrengen:
Stap 1: Breng met behulp van de applicator de vloeibare lippenstift gelijkmatig aan op je lippen en laat ca. 60 seconden drogen. Stap 2: Breng de hydraterende balsem aan die voor glans en comfort zorgt. De balsem kun je gedurende de dag opnieuw aanbrengen.

Kenmerken

Tint
roze
Effect
long-lasting

Max Factor behoort wereldwijd tot de beste, meest populaire en grootste merken in de wereld van cosmetica. De geschiedenis van het merk dateert uit het begin van de 20e eeuw en haar reclameslogan "make-up van visagisten" verwijst naar haar hoogtijdagen in Hollywood en de talloze cosmetische innovaties. Op de filmdoek stond in verband met make-up namelijk slechts één naam.

Max Factor was een ondernemende visagist van Poolse afkomst die in 1914 naar Los Angeles verhuisde om dichter bij de beginnende filmindustrie te zijn. Hij richtte hier een winkel met make-up op en acteurs kwamen al snel voor advies over de beste filmsterren-looks. De make-up-artiesten wachtten ongeduldig op hun producten. Max Factor was echter van mening dat elke vrouw make-up mocht dragen en daardoor was make-up voor het eerst in de geschiedenis ook beschikbaar voor het grote publiek.

Met meer dan 100 jaar van haar bestaan introduceerde het merk veel iconische producten. Een van de eerste producten was Max Factor-foundation voor de filmsterren of gouden haarpoeder. De laatste jaren staat het merk bekend om haar Max Factor 2000 Calorie mascara en de long-lasting lippenstift Max Factor Lipfinity.