Ga naar hoofdcontent

Oude apparaat meegeven

Bij een aankoop van een nieuw elektrisch apparaat bieden wij je, in overeenstemming met de huidige wetgeving, de mogelijkheid om je oude elektrische apparaat van hetzelfde type kosteloos te retourneren. Ons bedrijf zal via zijn contractpartner vervolgens zorgen voor de ecologische verwijdering van oude elektrische apparaten.

Hoe retourneer je je oude elektrische apparaat?

Als je geïnteresseerd bent in het retourneren van een elektrisch apparaat, neem dan contact op met onze klantenservice, waar je ons de nodige informatie verstrekt en wij je een retourlabel verzenden of een koerier sturen om het product zo snel mogelijk bij je op te halen.

Het retourneren van het elektronische apparaat is uiteraard kosteloos. Laat ons weten dat je de bovenstaande service wilt gebruiken en de rest kan je aan ons overlaten.

Heb je een vraag? Mail ons.
Door verzending zal de vennootschap Notino Benelux BV uw gegevens verwerken ter afwikkeling van uw verzoek op basis van een rechtmatig belang. In overeenstemming met het Privacybeleid, kunt u een bezwaar indienen tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens.