Dolce & Gabbana 3 L’Imperatriceeau de toilette voor Vrouwen

2×
Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice eau de toilette voor Vrouwen
Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice eau de toilette voor Vrouwen
Actie
80,00

Je bespaart 39%
100 ml
48,90

Code: DOG0072 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 27-2-2020
UPS Air Mail
morgen al woensdag 26-2-2020
  • Beschrijving van het parfum
  • Over het merk
  • Review

Beschrijving van het parfum Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice
Samenstelling

Begin elke dag met de kracht en energie van een keizerin. De eau de toilette Dolce & Gabbana L’Imperatrice 3, uit de unieke collectie D&G Anthology, is een zelfzekere en passionele geur die op ingenieuze manier exotisch fruit en sensuele bloemen verenigt.

  • bloemige geur
  • geschikt voor elke gelegenheid
  • vooral uitstekend tijdens de zomer of op warme lentedagen 

Samenstelling van de geur
De zoete noten van kiwi verbinden zich in de opening van de eau de parfum perfect met de sterke akkoorden van roze peper. Charmante rabarber mengt zich met de hartnoten van de geur, waarin frisse watermeloen, cyclaam en zijde-achtige jasmijn verborgen zitten. De verwarmende basisnoten worden gevormd door citrus- en sandelhout, waaraan de zinnelijk muskus nog wat extra gedrevenheid geeft.

Het verhaal van de geur
De eau de toilette D&G Anthology L’Imperatrice 3 vormt onderdeel van de Anthology-collectie die geïnspireerd werd op de magische tarotkaarten. L’Imperatrice 3 is een uitdrukking van de moderne, geëmancipeerde vrouw die niet bang is om voor haar mening uit te komen. Ze symboliseert haar kracht, individualiteit en sensualiteit. De geur werd in 2009 gelanceerd en het charismatische topmodel Naomi Campbell deed dienst als patrones.

Samenstelling

Topnoten
Kiwi, Rabarber , Roze Peper
Hartnoten
Cyclamen , Jasmijn , Meloen
Basisnoten
Muskus , Sandelhout , sandarakhout
Geursoort
bloemig

Over het merk Dolce & Gabbana

Dolce&Gabbana – in de wereld van de mode bestaan slechts enkele merken die zelfs bekend zijn bij degenen die zich niet bijzonder voor mode interesseren. Daartoe behoren ook Dolce&Gabbana, het bekende Italiaanse merk dat behalve kleding, tassen of schoenen ook een van de belangrijkste accessoires aanbiedt, namelijk parfums. De parfums van Dolce&Gabbana zijn niet bang om enigszins excentriek en in het centrum van de belangstelling te staan. Ze weerspiegelen de Italiaanse natuur – spontaan, hartstochtelijk, zelfverzekerd en enigszins mysterieus.

De talentvolle ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben van hun achternamen een handelsmerk gemaakt en brachten een van de meest bijzondere modelijnen met een unieke stijl en onweerstaanbare swing op de markt. Dolce&Gabbana representeren een authentieke en onconventionele luxe. Deze sterke identiteit ontwikkelde zich decennia lang en werd vanaf de oprichting in 1985 steeds verfijnder. De bijzondere creativiteit van de oprichters vond uitdrukking in het merk en in de gehele merkstrategie en maakte dat het zijn huidige sterke positie kon verkrijgen.

Review Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice