DermacolAroma Ritual Brazilian Coconut Ontspannende Badschuim

Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut Ontspannende Badschuim
Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut Ontspannende Badschuim
500 ml
3,50

Op voorraad | Code: DER05415
1
PostNL
donderdag 27-1-2022
Afhaallocaties
donderdag 27-1-2022
UPS Air Mail
woensdag 26-1-2022

Het badschuim Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut zorgt voor momenten van welzijn en verdiende ontspanning na een zware dag.

Kenmerken:

  • hydrateert en voedt de huid
  • genereert rijk schuim
  • kalmeert het lichaam en de geest

Hoe te gebruiken:
Voeg toe aan warm water en laat schuimen.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen

De Tsjechische cosmetica Dermacol zorgt al langer dan een halve eeuw van de schoonheid van vrouwen. Het ontstond in de Praagse filmstudio‘s toen specialisten op het gebied van de visagie gingen samenwerken met dermatologen van het Instituut voor Medische Cosmetica in Praag. Gezamenlijk creëerden ze decoratieve make-up Dermacol, niet alleen voor het projectiescherm, maar ook voor dagelijks gebruik.

Dermacol Make-Up Cover ontstond als een van de eerste make-ups ter wereld en werd al snel een enorme hit die tot in Hollywood doordrong. In de jaren 90 werd het contact met de filmstudio‘s verbroken en ontstond een afzonderlijk en puur Tsjechisch merk dat al generaties lang het schoonheidssymbool is voor vele Tsjechische vrouwen.

Ook over de grens van de Tsjechische Republiek zijn de producten Dermacol succesvol en tegenwoordig vind je het merk terug in meer dan 60 landen ter wereld. De laatste jaren stijgt de populariteit van de verzorgende cosmeticaproducten bij mannen. Voor hen heeft het bedrijf de eerste complete mannenlijn van Dermacol op de markt gebracht.